وزیر علوم در دانشگاه ملی مهارت مطرح کرد:

ایران را دستان ماهر می سازد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه توسعه آموزش مهارتی راهکار رشد اشتغال در کشور است، گفت دانشگاه ملی مهارت امید اصلی وزارت علوم در این مبحث است و ضرورت دارد کارگاه‌های آموزشی آن به‌روز رسانی شود و در کلیت امر نیز باید بازنگری دروس دانشگاهی با مشارکت صنایع انجام پذیرد.
تصویر ایران را دستان ماهر می سازد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حسین سیمایی صبح امروز سه‌شنبه در اجلاس روسای دانشکده ها و آموزشکده‌های دانشگاه ملی مهارت گفت: توسعه آموزش عالی مهارتی راهکار حل مشکل اشتغال و از بین بردن شکاف بین دانش و مهارت است و در همین راستا با کمک سایر نهادها، امسال بودجه دانشگاه ملی مهارت را ۸۰ درصد افزایش دادیم.

وزیر علوم‌ تاکید کرد: در کلیت آموزش عالی کشور، باید سرفصل های آموزشی با مشارکت صنایع و تمرکز بر دروس مهارتی بازنگری شود و ارتباط دانشگاه ملی مهارت با صنایع نکته مثبتی است که می تواند در سایر دانشگاه‌ها هم انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه باید یک نظام ارزیابی مهارتی ایجاد کنیم تا شاهد جهش در مهارتی‌تر شدن دانشجویان باشیم، گفت: نظام نمره‌دهی باید حذف یا جایگاه آن تضعیف شود و ارزیابی بر اساس توانمندی و مهارت دانشجویان صورت بگیرد.

دکتر سیمایی افزود: شکاف بین دانش و مهارت موجب شده که بازار کار از فارغ التحصیلان استقبال نکند. یکی از عوامل بیکاری و افزایش نرخ بیکاری ضعف در مهارت و توانمندی است و در همین راستا قانون ما را مکلف کرده است که ۴۰ درصد آموزش ها مهارتی باشند.

وزیر علوم با بیان اینکه باید برای کلیت دانشگاه ملی مهارت برنامه جامعی داشته باشیم، گفت: باید بررسی کرد کدام بخش ها باید تجمیع یا توسعه یابد؛ ضمن اینکه تجهیزات کارگاهی و آموزشگاهی باید به‌روز شود.

وی با بیان اینکه آینده ایران با دستان ماهر ساخته می شود، افزود: برای رسیدن به این منظور باید سرفصل های آموزشی منطبق بر نیازهای صنعت بازنگری شود و زیرساخت های آموزشی و مهارتی توسعه یابد؛ ضمن اینکه اساتید و مدرسان نیز باید به‌طور مستمر دانش خود را به‌روز نمایند.

دکتر سیمایی بر ضرورت تقویت همکاری با صنایع تاکید کرد و افزود: این موضوع در دانشگاه ملی مهارت تا حدودی عملی شده است و تعدادی استاد از صنعت برای تدریس و آموزش دانشجویان حضور می یابند. وی با اظهار خشنودی از استقبال جوانان به فراگیری مهارت گفت: امروزه دانشجویان ما واقع‌گرا شده و به فراگیری آموزش‌های مهارتی ترغیب شده‌اند و ما باید زیرساخت این آموزش ها را فراهم نماییم.

منبع: پرُسون

943492

سازمان آگهی های پرسون