تشریح عملیات نوسازی خطوط اتوبوسرانی منطقه ۲۱ تهران

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تحقق نوسازی ۵ خط اتوبوسرانی منطقه ۲۱ با ۴۹ دستگاه اتوبوس جدید خبر داد.
تصویر تشریح عملیات نوسازی خطوط اتوبوسرانی منطقه ۲۱ تهران

به گزارش سایت خبری پُرسون، احمد قیومی در آیین ورود ۲۳ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی شهرداری منطقه ۲۱ که با حضور شهردار منطقه و جمعی از مسئولان شهری برگزار شد در تشریح عملیات نوسازی خطوط اتوبوسرانی منطقه ۲۱ گفت: امروز دو خط تهرانسر شرقی-مترو صادقیه و شهرک دانشگاه-پایانه آزادی با ۲۳ دستگاه نوسازی شد.

وی با اشاره به وضعیت ناوگان این منطقه گفت: در حال حاضر ۷ خط اتوبوسرانی با ۷۱ دستگاه اتوبوس در منطقه ۲۱ مشغول خدمت‌رسانی هستند. با نوسازی خطوط ۴۱۶ و ۲۵۳، تعداد خطوط نوسازی‌شده به ۵ خط با ۴۹ دستگاه اتوبوس خواهد رسید.

وی ادامه داد: پیشتر خطوط شهرک شهرداری-پایانه آزادی، پایانه استقلال-پایانه آزادی و وردآورد-مترو وردآورد نوسازی شده بود.

قیومی تاکید کرد: دو خط باقیمانده شهرک دریا-پایانه آزادی و شهرک آزادی-پایانه آزادی نیز مطابق با اولویت‌های از پیش تعیین‌شده، در ماه‌های آینده تحت نوسازی قرار خواهند گرفت.

منبع: شرکت واحد اتوبوسرانی

932230

سازمان آگهی های پرسون