طرز تهیه واویشکا بادمجان و فوت و فن‌های آن

در بین غذاهای مختلف غذاهای نانی تنوع و طرفداران بسیاری دارند. به ویژه اگر قرار است این نوع از غذاهای برای ماه رمضان و وعده افطار تهیه شود، می‌توان با کمترین مواد غذایی و به ساده‌ترین شکل خوشمزه‌ترین غذا را درست کرد. یکی از این غذاها واویشکا بادمجان است.

تصویر طرز تهیه واویشکا بادمجان و فوت و فن‌های آن

به گزارش سایت خبری پُرسون، فاطمه باقری کارشناس و مدرس آشپزی طرز تهیه واویشکا بادمجان را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • بادمجان: ۲ عدد
  • قارچ: ۵ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • فلفل دلمه: یک عدد کوچک
  • شوید خشک: نصف قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

۱. در ابتدا بادمجان‌ها را به شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید و داخل تابه سرخ کنید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

۲. بعد سیرهای رنده شده را به پیاز بیفزایید و اجازه دهید تا عطر آن بلند شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به سیر داغ و پیاز داغ افزوده و روی حرارت خوب هم بزنید تا زمانی که رنگ گوشت به تیرگی متمایل شود.

۳. در این فاصله گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. قارچ را نیز به صورت ورقه‌ای برش بزنید. بعد آنها را به ترکیب روی حرارت اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. سپس با دمجان‌ها را داخل تابه ریخته و رب گوجه فرنگی را نیز به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد ادویه‌ها و شوید خشک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

۵. در نهایت درب تابه را بگذارید و اجازه دهید واویشکای بادمجان برای ده دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کاملا جا بیفتد.

نکته:

در تهیه واویشکا اگر شوید خشک ندارید از آویشن یا نعنا خشک و حتی جعفری تازه خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید.

منبع: همشهری

909658

سازمان آگهی های پرسون