طرز تهیه خاگینه با ماست + فوت و فن

اگر به‌دنبال درست کردن دسری مناسب برای میل‌کردن یا میزبانی از مهمان‌های خود هستید، خاگینه با ماست یکی از گزینه‌های مناسب به حساب می‌آید. دسری شیرین و با عطر و طعم لذیذ که خوردن آن حتی برای یک بار خالی از لطف نیست.
تصویر طرز تهیه خاگینه با ماست + فوت و فن

به گزارش سایت خبری پُرسون، اگر از صبحانه‌های تکراری خسته شده‌اید و دل‌تان می‌خواهد برای خود و اعضای خانواده‌تان یک صبحانه مقوی و خوشمزه درست کنید، پیشنهاد ما به شما خاگینه است. عطر و طعم این غذای سنتی که در خانه بپیچد، همه اعضای خانواده را خوشحال می‌کند. پس بهتر است دست به کار شوید و یک صبحانه متفاوت تدارک ببینید. درست کردن این صبحانه خوشمزه کار سختی نیست و شما در مدت زمان کوتاهی می‌توانید آن را تهیه کنید، در ادامه با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۲ نفر

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • ماست شیرین سفت: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • زعفران دم‌کرده: به میزان لازم
  • هل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • شکر: یک پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. شکر، آب و گلاب را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و دانه‌های شکر در آن حل شود. بعد زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت کمی غلیظ شود. حالا آن را کنار گذاشته تا از حرارت بیفتد.

۲. در این حین تخم‌مرغ‌ها را به همراه مقدار بسیار کمی نمک با همزن دستی بزنید تا کمی کف کند.

۳. سپس ماست، بکینگ‌پودر و کمی زعفران را داخل ظرف تخم مرغ‌ها بریزید و مواد را مجدد هم بزنید. آرد الک شده را هم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

۴. در ادامه مایه خاگینه را با قاشق داخل تابه ریخته و ۲ طرف آن را سرخ کنید.

۵. در انتها خاگینه‌ها را در شربت خنک بگذارید و اجازه دهید تا چند دقیقه در آن بماند. سپس در یک ظرف مناسب سرو کنید.

نکته:

نکته کلیدی در پخت خاگینه تفاوت دمایی بین شربت و خاگینه است، یعنی حتما شربت سرد را به خاگینه گرم اضافه کنید.

منبع: همشهری

863634

سازمان آگهی های پرسون