سعید کاردار:

تحریم‌ها می‌توانند به فرصتی برای پیشرفت و همکاری تبدیل شوند

سعید کاردار فعال اقتصادی گفت: تحریم‌ها می‌توانند به فرصتی برای پیشرفت و همکاری تبدیل شوند، به شرط آنکه فرهنگ کار مشترک و یادگیری از مشکلات برای ایجاد راه‌حل‌های نوین در دستور کار قرار گیرد.
تصویر تحریم‌ها می‌توانند به فرصتی برای پیشرفت و همکاری تبدیل شوند

به گزارش سایت خبری پُرسون، تا مسئله تحریم در حد کلان بین سیاستمداران حل شود بخش خصوصی باید با تحریم به صورت قانونی با همزیستی مسالمت امیز کنار بیاید.

سعید کاردار

یک عضو انجمن بازرگانی ایران و کانادا، در جمع تجار، فعالان اقتصادی و اعضای انجمن بازرگانی ایران و کانادا و اتاق‌های بازرگانی در سازمان توسعه تجارت ایران گفت: اگر تحریم‌ها تحلیل شوند و سطح درد آن قابل تحمل باشد، آن‌گاه موضوع تحریم‌ها تغییر پیدا می‌کند. به گفته او، در بسیاری از موارد تحریم‌ها نه تنها تأثیرگذار نبوده‌اند، بلکه به فرصتی برای رشد و شکوفایی تبدیل شده‌اند. البته منظور من این نیست که تحریم خوب است فرض کنید وقتی بیمار میشویم نمیتوانیم منتظر تقدیر بمانیم تحریم در حال حاضر مانند یک بیماری است و واقعیت اقتصاد ماست اما بخش خصوصی توان کنار زدن تحریم را دارد.

دکتر سعید کاردار، استاد دانشگاه و پژوهشگر توسعه با بررسی فرصت‌های اقتصادی و تجاری میان ایران و کانادا گفت: باید توجه داشته باشیم که در شرایط قانونی در حوزه های مشخص، تحریم ها را می توان کنار زد یا مدیریت کرد.

نشست فرصت های تجاری ایران و کانادا نشست فرصت های تجاری ایران و کانادا

وی افزود: تحریم‌ها می‌توانند به فرصتی برای پیشرفت و همکاری تبدیل شوند، به شرط آنکه فرهنگ کار مشترک و یادگیری از مشکلات برای ایجاد راه‌حل‌های نوین در دستور کار قرار گیرد.

وی تاکید کرد که محصولات تولیدی ایران، اعم از پوشاک و صنایع دستی، از کیفیت بالایی برخوردارند و قابل رقابت در بازارهای جهانی هستند. به گفته این پژوهشگر توسعه، یکی از زمینه‌های جذاب همکاری ایران با کانادا، صادرات خدماتی مانند تولید محتوا است که می‌تواند توسط اینفلوئنسرها در کانادا و امریکا بسیار موثر واقع شود.

نشست فرصت های تجاری ایران و کانادا

دکتر کاردار همچنین به ظرفیت‌های ایران در زمینه نیروی کار، موقعیت جغرافیایی و کارخانجات اشاره کرد و اظهار داشت که ایران باید به ثبت برندهای کانادایی با استاندارد و لیبلینک کانادا پرداخته و محصولات خود را به کشورهای آفریقایی و آمریکای شمالی صادر کند. وی افزود که کانادا به دلیل قرار گرفتن در کنار بازار آمریکا، یک دروازه بزرگ برای صادرات ایران به این بازارها است.

در ادامه، وی فرصت‌های صادراتی به مکزیک را نیز مورد بررسی قرار داد و بیان کرد که صادرات محصولات غیر تحریمی به مکزیک ۱۰۰ درصد قانونی و بسیار کم هزینه تر از امریکا و کاندا است و هیچ‌گونه نیتی برای دور زدن تحریم‌ها وجود ندارد.کاردار همچنین به پیشرفت‌های قابل توجه در بسته‌بندی محصولات ایرانی اشاره کرد و گفت که کیفیت بسته‌بندی محصولات ایران به طور چشمگیری افزایش یافته است.

نشست فرصت های تجاری ایران و کانادا

این فعال اقتصادی همچنین به جمله هنری کیسینجر اشاره کرد که “هر بحران فرصتی برای شکل دادن به نظم جدید است” و آن را با قوانین ترمودینامیک مقایسه کرد، که بر اساس آن بی‌نظمی‌ها می‌توانند به ساختار جدید و بهتری منتهی شوند.

وی در ادامه به اهمیت همکاری‌های مشترک در عرصه اقتصادی و نیاز به دو نوع شرکت بزرگ ایرانی در قالب کنسرسیوم و سفارش گرفتن از شرکت‌های بزرگ کانادایی پرداخت. به گفته او، برای کاهش هزینه‌های جانبی و بهبود ارتباطات مالی، باید از ظرفیت سازمان توسعه تجارت، بانک‌ها و صندوق ضمانت صادرات استفاده شود.

وی در پایان این سخنرانی گفت:“همان‌طور که قوانین طبیعت به ما نشان می‌دهند، بی‌نظمی و آشفتگی (بحران‌ها) پایان ماجرا نیستند؛ بلکه فرصتی برای آزادسازی انرژی و ایجاد ساختاری جدید و بهتر هستند. ایران امروز، با تمام چالش‌هایش، در آستانه شکلی تازه از نظم و رشد است، اگر از این انرژی به‌ درستی استفاده کنیم.”

منبع: بازرگان نیوز

851601

سازمان آگهی های پرسون