رفتار درست با فردی که سخت بیمار است

نحوه رفتار با فردی که بیماری سختی دارد و ممکن است زمان زیادی زنده نباشد، بسیار مهم است. شما می توانید با بودن در کنار آن ها و رفتارهای صحیح به بیماران روحیه بدهید.
تصویر رفتار درست با فردی که سخت بیمار است

به گزارش سایت خبری پرسون،اگر دوستی دارید که می دانید بیماری بسیار سختی دارد و ممکن است به زودی او را از دست بدهید، باید یاد بگیرید که چگونه در این شرایط سخت با او رفتار کنید. مهم ترین چیزی که باید به یاد داشته باشید، این است که این شخص هنوز زنده است و زندگی کردن در لحظه برایش بسیار مهم است. بنابراین باید همیشه حقوق او را رعایت کنید و اجازه ندهید که دچار نگرانی شود.

داشتن تفکرات مثبت برای روحیه دادن به بیمار

بعضی از افراد هستند که از کسانی که بیماری های سخت دارند، فاصله می گیرند زیرا نمی خواهند افسرده شوند و تحت تأثیر حال آن ها قرار بگیرند. اما اگر بیماری این فرد مسری نباشد، بهتر است زمانی را در کنار او باشید و به شادی و خنده بپردازید. البته نه آن گونه که احمق به نظر برسید. تفکرات مثبت می تواند به فرد بیمار کمک کند تا روحیه خودش را به دست بیاورد.

چگونه با فرد بیمار رفتار کنیم؟

در این قسمت راهکارهایی را در مورد چگونگی رفتار با فرد مبتلا به بیماری سخت را برای شما توضیح خواهیم داد که در عین سادگی موثر هستند.

حال او را بپرسید

مجبور نیستید که همیشه جای خاصی با او قرار بگذارید. حتی می توانید با یک تلفن حال او را بپرسید که " حالش چطور است." دقیقاً همان گونه که با یک فرد سالم رفتار می کنید و سلام و احوالپرسی می کنید. هیچ جمله دپرس کننده و یا غمناکی را به زبان نیاورید.

با او مانند گذشته رفتار کنید

اگر این شخص شما را برای مهمانی یا صرف یک شام یا یک بازی هیجان انگیز دعوت کرد، دعوت او را بپذیرید. او هنوز زنده است و بنابراین باید رابطه خود را مانند قدیم با او ادامه دهید و هر دو لذت ببرید.

راجع به مرگ صحبت نکنید

همیشه سعی کنید اتفاقات مربوط به مرگ را فراموش کنید. اگر او می خواهد راجع به مرگ صحبت کند، اشکالی ندارد اما در غیر این صورت خودتان این بحث را پیش نکشید.

به او گوش دهید

زمانی که دوستتان می گوید یک بیماری سخت دارد، به حرف های او گوش دهید و اجازه دهید او احساس راحتی داشته باشد. هیچ توصیه و یا پیشنهادی به او ندهید و فقط شنوای حرف های او باشید. همیشه مجبور به پاسخ دادن نیستید و گاهی اوقات او فقط نیاز دارد که کسی به حرف هایش گوش بدهد.

سرنخ پیدا کنید

اگر به حرف های او گوش دهید، متوجه نیازهایش می شوید. مثلاً اگر او بخواهد راجع به وضعیتش با شما صحبت کند، با تمام وجود این کار را انجام دهید. اگر می خواهد احساساتش را برای خودش نگه دارد، فضای لازم را به او بدهید.

کنار او باشید

اجازه دهید که دوستتان بداند می توانید به او کمک کنید. همیشه کمک حال او باشید و فقط حرف نزنید، بلکه به آن چیزی که می گویید عمل کنید.

او را قضاوت نکنید

زمانی که فردی به بیماری سخت مبتلا شده، نمی توانید چیزی را تغییر دهید و بنابراین قضاوت را کنار بگذارید.

کنارش ناراحت نباشید

حتی اگر مرگ او در پیش است، او نمی خواهد همیشه شما را با صورت غمگین ببیند. یک لبخند گرم به او بزنید و با آغوش باز پذیرایش باشید.

خشم و ناامیدی او را بپذیرید

زمانی که افراد فقط چند هفته یا چند ماه تا پایان عمرشان باقی مانده باشد، احتمالاً دچار ناامیدی و احساس خشم و اضطراب می شوند. شما نیز باید آن را به عنوان یک واکنش طبیعی درک کنید و آن را به خودتان نگیرید. حتی اگر او با شما خشونت آمیز رفتار کرد، باز هم آرام و صبور بمانید.

هیچ صحبتی از درک متقابل نکنید

اگر تا به حال خودتان این بیماری را تجربه نکرده اید، هیچ گاه به او نگویید که احساس او را درک می کنید، چون جای او نیستید.

تا آخرین لحظات با او دوست باشید

هر زمان که از شما کمک خواست، در اختیار او باشید. زندگی را طبیعی جلوه دهید و اجازه دهید که او از کنار شما بودن لذت ببرد درست مثل یک دوست مهربان و صمیمی.

منبع: نمناک

816051

سازمان آگهی های پرسون