بهترین خوردنی های انرژی زای طبیعی

نوع و میزان غذایی که مصرف می کنید نقش قابل توجهی در سطح انرژی شما در طول روز دارد.
تصویر بهترین خوردنی های انرژی زای طبیعی

به گزارش سایت خبری پرسون، هرچند داشتن حال خوب به چیزهای دیگر مانند داشتن سلامتی، دوستان خوب، پول و... مربوط می شود اما برای اینکه در طول روز انرژی فراوان داشته باشید سعی کنید، تغییر کوچکی در برنامه غذایی تان بدهید و غذاهای مناسبی برای خوردن انتخاب کنید. با این بخش از بهداشت و سلامت نمناک همراه باشید تا با بهترین انرژی زا های طبیعی آشنا شوید تا به تقویت بدن و مغز سرعت بخشید.
آجیل :
بادام هندی، بادام زمینی و فندق دانه هایی سرشار از منیزیم هستند و نقش کلیدی در تبدیل قند به انرژی بازی می کنند. آنها همچنین مقدار قابل توجهی فیبر دارند که قند خون را در سطح متعادلی نگه می دارد و پروتئین درون آنها از گرسنگی جلوگیری می کند. به همین دلیل سعی کنید همیشه یک کیسه مخلوط از انواع مغزهای آجیل را با خود داشته باشید تا بتوانید انرژی خود را در طول روز حفظ کنید.

انگور سیاه :
انگور سیاه یک میوه فوق العاده برای کسب انرژی و نشاط است. هر 100 گرم انگور حدود 200 میلی گرم ویتامین C دارد. انگور سیاه منبع آنتی اکسیدان ها محسوب می شود و از پیری زودهنگام سلول ها جلوگیری کرده و به احیای سلولی کمک زیادی می کند.

عسل :
عسل ماده غذایی است که خاصیت آنتی باکتریال بالایی دارد و شما را از شر خستگی ناشی از ناخوشی های روزمره خلاص می کند. عسل سرشار از ویتامین های گروه ب مانند B6،B3 و B9 است که برای سرحال شدن و تقسیم سلولی فوق العاده اند و موجب احیای سلول های بدن شده و نقش موثری در رفع خستگی دارد. یک قاشق سر پُر عسل برابری می کند با یک بطری نوشیدنی انرژی زا. عسل یک شیرین کننده طبیعی است که می تواند به سوخت مورد نیاز عضلات و ماهیچه های شما را تامین کند. شما می توانید برای داشتن جسم و ذهنی شاداب و پُر انرژی یک قاشق عسل را به ماست یا چای عصرانه خود اضافه کنید.

مصرف عسل
جعفری نوعی سبزی معطر خوشمزه و در دسترس است که ویتامین C فراوانی دارد. هر 100 گرم از این سبزی 190 میلی گرم ویتامین C به بدن می رساند. جعفری برای کسب انرژی و نشاط بسیار مفید است.

زردچوبه :
این ادویه خوش آب و رنگ حاوی مقدار قابل توجهی کورکومین است، ماده ای که بر اساس تحقیقات انجام شده به افزایش قدرت حافظه، شبیه سازی ژن های عصبی و ساخت سلول های جدید مغز کمک می کند. علاوه بر این، با کاهش التهاب های مغز از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند. می توانید جعفری، بلغور، لیموترش و گوجه فرنگی خرد شده را با هم ترکیب کنید. پخت جعفری سبب می شود ویتامین های آن از بین برود.

گوشت :
گوشت بدون چربی گوساله، بوقلمون و پوست گرفته مرغ، از منابع پروتئین به شمار می روند و سرشار از اسیدآمینه ای به نام تیروزین هستند. این اسید آمینه تقویت کننده سطح دو ترکیب شیمیایی به نام های دوپامین و نوراپی نفرین است که در افزایش تمرکز نقش دارند. این گوشت ها ویتامین B12 نیز دارند و دریافتشان از بروز بی خوابی و افسردگی پیشگیری می کند بنابراین برای داشتن خلق و خوی بهتر، آنها را در وعده های اصلی تان بگنجانید.

ماهی چرب :
ماهی های چرب مانند ماهی سالمون، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند که از بدن در مقابل افسردگی و بیماری های قلبی محافظت می کند. به غیر از ماهی ها، مغزها و انواع سبزی های برگ سبز تیره نیز چنین اثری دارند. به همین دلیل، توصیه می شود در هفته ماهی را نیز از قلم نیندازید.

شکلات تلخ :
تکه ای کوچک از شکلات تلخ نیز به باانرژی بودن کمک می کند زیرا کافئین موجود در شکلات با داشتن ترکیبی تحریک کننده به نام تئوبرومین، باعث پرانرژی شدن مصرف کننده در طول روز می شود. کاکائوموجود در شکلات سرشار از منیزیم است که در واکنش های فیزیولوژیکی بدن و روح و روانمان تأثیر دارد. آنتی اکسیدان موجود در کاکائو در مقابله با خستگی نقش موثری دارد.

منبع: ایسنا

791017

سازمان آگهی های پرسون