به گزارش سایت خبری پرسون، تا سپتامبر ۲۰۲۴، این همبستگی حدود ۵۰ درصد تخمین زده میشود که بهویژه تحت تأثیر سیاستهای پولی انبساطی کشورهایی مانند آمریکا و چین قرار گرفته است. این تغییرات بهویژه برای سرمایهگذارانی که در هر دو بازار فعالیت میکنند، اهمیت زیادی دارد.
اقدامات فدرال رزرو آمریکا در کاهش نرخ بهره، تأثیر بسزایی بر افزایش این همبستگی داشته است. پس از کاهش ۵۰ واحدی نرخ بهره، بیتکوین و سهام شرکتهای مرتبط با ارزهای دیجیتال، از جمله مایکرواستراتژی و کوینبیس، رشد چشمگیری را تجربه کردند.
این رشد نشان میدهد که سیاستهای انبساطی فدرال رزرو برای تحریک اقتصاد، بر هر دو بازار سهام و ارزهای دیجیتال تأثیر مثبتی داشته است.
در همین حال، کارولین مورون، یکی از بنیانگذاران اوربیت مارکتس (Orbit Markets)، اشاره کرده که شرایط اقتصاد کلان در حال حاضر اصلیترین محرک قیمت ارزهای دیجیتال است.
تحقیقات کوینبیس همچنین نشان میدهد که اتریوم در این دوره عملکرد بهتری نسبت به بیتکوین داشته است. پس از اعلامیه اخیر فدرال رزرو، اتریوم با ۸ درصد افزایش قیمت مواجه شد که نشاندهنده توجه بیشتر سرمایهگذاران به آلتکوینها است.
با این حال، فروش ۱۰۰ واحد ETH توسط بنیاد اتریوم و مجموعا فروش ۳۵۰۰ واحد از این رمزارز در سال جاری، نگرانیهایی را در بازار ایجاد کرده است.
در این میان، سرمایهگذاران به بخشهای دیگری نظیر میمکوینها، بازیها و راهحلهای لایه ۲ نیز توجه زیادی نشان میدهند.
با افزایش نقدینگی جهانی (Global M۲) به میزان ۱.۴۲۶ تریلیون دلار در هفته گذشته، داراییهای پرریسکی مانند بیتکوین از این شرایط بهرهمند شدهاند.
بر اساس دادههای بازار، قیمت بیتکوین طی هفت روز گذشته عملکرد مثبتی داشته و به نزدیکی ۶۶ هزار دلار رسیده است. در ماه سپتامبر، بیتکوین برخلاف انتظارها بیش از ۱۱ درصد رشد کرده است، در حالی که شاخص S&P ۵۰۰ هم حدود ۴ درصد افزایش یافته است.
علی مارتینز، تحلیلگر معروف، پیشبینی کرده که این افزایش نقدینگی ممکن است در ماه اکتبر نیز ادامه یابد.
منبع: ایسنا