خواص عالی مصرف کرفس برای سلامتی

در این پست قصد داریم به بررسی خواص کرفس بپردازیم.

تصویر خواص عالی مصرف کرفس برای سلامتی

به گزارش سایت خبری پرسون، مصرف کرفس به مقابله با التهابات بدن کمک می‌کند و در بهبود گوارش و کنترل وزن نیز نقش دارد. کرفس را می‌توان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. کرفس یکی از سبزیجاتی است که خواص بسیار زیادی برای بهبود گوارش و کنترل وزن دارد. در ادامه به برخی از این خواص معجزه‌آسای کرفس در این زمینه می‌پردازیم:

1. حاوی فیبر بالا

کرفس حاوی فیبر بالایی است که می‌تواند گوارش را بهبود بخشیده و مشکلات هضمی را کاهش دهد. فیبر در کرفس باعث افزایش حجم مصرف شده و کمک می‌کند تا غذا بهتر هضم شود.

2. حفظ سلامت کبد

کرفس حاوی موادی است که می‌تواند به حفظ سلامت کبد کمک کند و در نتیجه به بهبود عملکرد گوارش و هضم غذا کمک کند.

3. خوراکی با خاصیت ضدانعقادی

کرفس منبع غنی از ویتامینK محسوب می‌شود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده می‌تواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.

4. محافظت از قلب

کرفس جزء سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت می‌کند. این تاثیر به‌دلیل تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد زیرا فیبرهای آن در دفع کلسترول از روده‌ها تاثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون می‌شوند.

5. ضدالتهاب طبیعی

آنتی‌اکسیدان‌های کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. از همین‌رو، توصیه می‌شود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. به‌علاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت‌های همبند محافظت و آنها را تقویت می‌کنند.

6. بهبود عملکرد گوارش

از گذشته‌های دور مردم از خواص کرفس برای مقابله با اسیدیته معده استفاده می‌کردند. در واقع، کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که از جمله می‌توان به بهبود یبوست تحت‌تاثیر فیبرهای فراوان اشاره کرد. خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در افرادی که هضم آهسته دارند یا بی‌اشتها هستند، تسهیل می‌کند. همچنین، به نظر می‌رسد کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخم‌های گوارشی پیشگیری می‌کند.

7. سرشار از ویتامین‌های C و فولات

کرفس یکی از بهترین منابع ویتامینC محسوب می‌شود. این ویتامین تاثیر آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همچنین سنتز کلاژن و تقویت عملکرد ایمنی بدن را تسهیل می‌کند. یکی دیگر از ویتامین‌هایی که به مقدار فراوان در کرفس وجود دارد، ویتامینB۹ یا فولات است که برای خانم‌های باردار طی سه ماه نخست بارداری ضروری است تا از بروز ناهنجاری‌های عصبی جنین جلوگیری شود.

منبع: برترین ها

786205

سازمان آگهی های پرسون