به گزارش سایت خبری پرسون، در اصل فلافل غذایی است که مربوط به کشورهای عربی و جنوب ایران بوده ولی به علت طعم و مزه لذیذ آن، در بسیاری از مناطق مختلف دنیا از جمله هندوستان گسترش یافته و آن را پخته و مصرف میکنند.
در این بخش فلافل را بر اساس دستورالعمل هندی برایتان شرح میدهیم.
* مناسب برای: ۴ الی ۶ نفر
* درجه سختی: آسان
زمان آماده سازی | زمان پخت | کل زمان |
---|---|---|
۲۰ دقیقه | ۲۰ دقیقه | ۴۰ دقیقه |
مواد لازم
مواد لازم برای پخت فلافل هندی به شرح زیر می باشد:
- نخود: ۲۰۰ گرم یا یک لیوان
- باقالی سبز: ۲۰۰ گرم یا یک لیوان
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- سیر: ۵ حبه
- پودر کاری: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا برای درست کردن فلافل هندی از ۲۴ ساعت قبل نخودها را در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. باقالیهای سبز را مدتی در آب خیسانده و آبکشی کنید.
پیاز و سیر را پوست گرفته و چهار قاچ کنید. نخودها را به همراه باقالی در دستگاه غذاساز ریخته و یک دور آسیاب کنید.
گام دوم:
پیاز و سیر را به مخلوط باقالی و نخود افزوده و مجدداً آن را چرخ کنید تا مایه یکدست و لطیفی از آن حاصل شود.
مخلوط را در یک کاسه متوسط ریخته و در آن نمک، پودر کاری، بکینگ پودر و فلفل را افزوده با دست شروع به ورز دادن کنید. سپس درب آن را گذاشته و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد یکدیگر رفته و استراحت کند.
گام سوم:
بعد از گذشت این مدت مایه فلافل را از یخچال خارج کرده و با استفاده از قالب ویژه فلافل آن را فرم دهید.
مقدار زیادی روغن در تابه ریخته و آن را بر روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. فلافلها را در روغن ریخته و اجازه دهید هر دو طرف آن برشته شده و مغز پخت شود. پس از پختن فلافلها را از تابه بیرون آورده و بر روی یک توری فلزی روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی از آن خارج شود.
پس از پخته شدن همه فلافلهای هندی، آن را به همراه سس گوجه فرنگی فلفلی و سس خردل سرو کرده و به همراه تمر هندی نوش جان کنید.
نکات مهم
– برای اینکه فلافلها بافت مناسبی داشته باشند و هنگام سرخ شدن از هم نپاشند، بسیار مهم است که مواد اولیه به دقت اندازهگیری و آماده شوند.
– فلافل هندی را میتوان به صورت سرخ شده یا در فر پخت که هر دو روش خود مزایا و معایبی دارد. پخت در فر سالمتر است ولی سرخ کردن طعم دلچسبتری به فلافل میبخشد.
منبع: فردای تازه