به گزارش سایت خبری پرسون، محمد رضا قلندرشریف در نشست مشترک کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای شهر و شورای معاونین شهرداری مشهد گفت: امسال؛ سال آخر خدمت دوره ششم مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر است، به همین منظور باید در حوزههای مختلف به ویژه پروژههای عمرانی، برنامهریزی مدونتری داشته باشیم.
وی افزود: در این راستا تصمیم گرفته شد تا هر هفته جلسهای مشترک با یکی از کمیسیونهای تخصصی شورا و شورای معاونین شهرداری مشهد با موضوعات مرتبط برگزار شود.
قلندرشریف بیان کرد: جلسه مشترک با کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر در خصوص جمعبندی پروژههای نیمهتمام و اجرای کلان پروژههای این حوزه برگزار شد. از 35 پروژه طی 14ماه گذشته بهرهبرداری شده؛ همچنین 30 پروژه در این مدت کلنگزنی و 20 کارویژه و موضوع مهم پیگیری شده که برخی نیز به نتیجه رسیده است.
شهردار مشهد عنوان کرد: در جمعبندی با اعضای شورای اسلامی شهر مقرر شد که 15 کلان پروژه در حوزههای مختلف در اولویت اجرا و اتمام قرار گیرد؛ تعدادی از این پروژهها آغاز شده و تعدادی نیز آغاز میشود، ضمن اینکه برآنیم تا پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد را نیز به بهرهبرداری برسانیم.
وی افزود: تعدادی پروژه بنا به نیاز شهر آغاز میشود که قطعا بنا به نوع پروژهها نیازمند مدت زمان بیشتری بوده و در دوره بعدی ادامه خواهد داشت.
قلندرشریف گفت: بهرهبرداری مرحله یک خط 3 قطار شهری، خرید 400 دستگاه اتوبوس، اجرای سطح سوم تقاطع غیرهمسطح میدانهای شهید فهمیده و خیام، بوستان برکت؛ و جهانشهر از جمله کلان پروژههای شهر است.
تعیین تکلیف پروژههای نیمهتمام در مشهد
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر مشهد نیز گفت: یکی از اهداف ما این است که با تعامل بیشتر بتوانیم پروژههای باقیمانده و نیمه تمام که از ابتدای دوره ششم آغاز شده را تعیین تکلیف کنیم و یکی از سیاستهای اصلی ما این است که هرچه پروژه در این دوره تعریف شده به ثمر برسد.
حسن کریمدادی افزود: ممکن است برخی از پروژهها قابلیت اتمام در این دوره را نداشته باشد، اما بر اساس همتی که در بدنه مدیریت شهری مشهد سراغ داریم، انتظار داریم پروژههایی که امروز به تصویب رسید عملیاتی شود و بخشی از پروژههای نیمهتمام که بالغ بر 80 درصد آنان عملیاتی شده، مقرر شد تا یکسال دیگر به بهرهبرداری برسد.
کریمدادی گفت: قرار شد 5 پروژهای که بخشی از آن آغاز شده را شهردار مشهد به همراه حوزه اقتصادی شهرداری به آن اهتمام داشته باشند. یکی از پروژههایی که برای ما بسیار اهمیت دارد، آب است؛ اولین پروژه، خط انتقال آب از پرکندآباد به نمایشگاه بینالمللی است که قرار شد در همین دوره به بهرهبرداری برسد و بخش عمده تصفیهخانههای آزادی، سیدی، التیمور، آفتاب و سپتاژ نیز یا در این دوره به اتمام برسد یا به پیشرفت قابل توجهی برسد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر مشهد گفت:کارخانه بیوگاز اهمیتی حیاتی دارد که در اولویت قرار دارد. کارخانه خاک و نخاله نیز جنبه اقتصادی دارد. ایجاد یک کارخانه زباله سوز در دستور کار است که قرار شد یک کارخانه زبالهساز 20 تنی در حوزه سازمان پسماند ایجاد شود تا زبالههای بیمارستانی را در آن بسوزانند و کلنگ یک کارخانه زبالهسوز عظیم در مشهد در همین دوره زده شود تا تمام زبالهها در آن سوزانده شود.
حوزه خدمات شهری، ویترین خدمات شهرداری است
عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر مشهد نیز گفت: باید در این جلسات همفکری کرده و منابع محدودی که در اختیار داریم را اولویت بندی کنیم و پروژهها را بر اساس پیشرفت فیزیکی، اهمیت پروژه و مطالبه مردم پیش ببریم و بازگشایی اعتبارات از طریق سامانه مناقصات از دیگر مباحثی است که باید مورد بحث قرار بگیرد.
حسین حسامی ادامه داد: حوزه خدمات شهری ویترین خدمات شهرداری به شهروندان و زائران است. کسی که وارد شهر میشود، نظافت و سرسبزی شهر را میبیند و میگوید شهرداری این شهر خوب کار میکند. باید به لحاظ پشتیبانی مالی و سرمایه انسانی حمایت کنیم تا بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم.
حسین علوی مقدم؛ دیگر عضو کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر مشهد نیز عنوان کرد: از شهردار مشهد تقاضا دارم پیگیر حل مشکلات نقدینگی شهرداری باشد تا پروژههای خدمات شهری در این دوره از شورای شهر و مدیریت شهری به سرانجام برسد.
وی افزود: پروژههایی باید در 15 پروژه نهایی شهرداری در سال پایانی قرار بگیرد که در همین دوره به اتمام میرسد. همچنین پروژههایی که 80 درصد پیشرفت داشته نیز پیگیری شود.
علوی مقدم خاطرنشان کرد: پروژههای شهرداری باید با دغدغه بیشتری مورد پیگیری واقع شود تا در سال پایانی شورا و شهرداری اتفاق ویژهای در شهر امام رضا (ع) رقم بخورد.
منبع: تسنیم