ترفندهای کسب توانایی تصمیم گیری سریع

همه افراد در بعضی از شرایط زندگی مجبور به تصمیم گیری میشوند اما ممکن است راههای تصمیم گیری درست را ندانند و با تصمیمات اشتباه شرایط را سخت‌تر کنند.
تصویر ترفندهای کسب توانایی تصمیم گیری سریع

به گزارش سایت خبری پرسون، گاهی اوقات شرایطی به‌وجود می آید که عجله دارید و در عین حال باید تصمیم درستی هم بگیرید. اطرافیان هم شما را مجبور می کنند که سریع تر تصمیم بگیرید که احتمالا در چنین شرایطی وحشت زده می شوید. در این قسمت راهکار هایی را به شما معرفی می کنیم که بفهمید چگونه باید سریع تر تصمیم بگیرید.

عوامل مهم در تصمیم گیری را بشناسید

قدم اول این است که اهمیت تصمیم را در زندگی خود بشناسید. باید بدانید که چه شرایطی در زندگی دارید و چگونه باید تصمیم بگیرید. باید عوامل مهم تصمیم‌گیری را در زندگی بفهمید تا ببینید که باید پایبند بر چه ارزش هایی باشید.

هدف خود را بشناسید

در نهایت بسیار مهم است که هدف تان را بشناسید و تصمیم گیری کنید. هرگز هدف خود را پشت تصمیم گیری های تان پنهان نکنید. زمانی که هدف واضح و مشخصی داشته باشید، راحت‌ تر می‌ توانید تصمیم بگیرید.

اطلاعات مربوطه جمع‌آوری کنید

قبل از این که بخواهید تصمیمی بگیرید، باید بدانید که چه انتخاب هایی در پیش دارید؛ سپس اطلاعات مربوط به آن را جمع‌آوری کنید و سعی کنید که خودتان را با شرایط وفق دهید.

منطقی فکر کنید؛ نه احساسی

سعی کنید احساسات شخصی خود را از تصمیم گیری دور نگه دارید. گاهی وقتی احساسی فکر کرده و تصمیم می گیریم، بعداً از تصمیم خود پشیمان می شویم. باید شرایط را خیلی منطقی برای خودتان شناسایی کنید و ببینید که چه چیزی برای شما بهتر است. در صورت نیاز با افراد قابل اعتماد مشورت کنید. اگر می خواهید، گزینه های خود را بنویسید و ببینید چه می خواهید.

مسئولیت‌ پذیری را فراموش نکنید

اگر فکر می کنید مسئولیتی که به شما داده شده؛ از توانتان خارج است آن را به کس دیگری محول کنید و اگر هم می‌دانید که چه کسی در چه کاری مهارت دارد، مشورت بخواهید. در نهایت بدانید که چه انتخاب‌ هایی در زندگی دارید و قرار است چه کارهایی را به انجام برسانید؛ سپس مسئولیت آن ها را بر عهده بگیرید.

به شهود خود اعتماد کنید

شما برای تصمیم گیری به منطق و داده نیاز دارید، اما چیزی که باید کمی به آن تکیه کنید، شهود و حس ششم خود است. حتی اگر همه چیز خوب پیش می رود و شما در دل خود احساس می کنید که چیزی خوب نیست، حتما در این شرایط به خودتان اعتماد کنید که شهود شما هرگز اشتباه نمی کند و کاری نکنید که بعداً دچار مشکل شوید‌.

منبع: نمناک

717400

سازمان آگهی های پرسون