نگرانی از نقد عملکرد دولت مرحوم رئیسی/ «رقابت با شهید» به 2 شکل کلی قابل تصور است

در شرایطی که طی روزهای اخیر تنور رقابت‌های انتخاباتی در کشور داغ‌ شده ‌است نوع مواجهه کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری با دستاوردهای رئیس‌جمهور شهید یکی از موضوع‌هایی است که توجه محافل سیاسی – رسانه‌ای کشور را به‌ خود جلب کرده ‌است.
تصویر نگرانی از نقد عملکرد دولت مرحوم رئیسی/ «رقابت با شهید» به 2 شکل کلی قابل تصور است

به گزارش سایت خبری پرسون، قرار است 22 خرداد نتیجه بررسی صلاحیت‌ها ازسوی شورای ‌نگهبان اعلام شود، اما به‌نظر می‌رسد برخی چهره‌ها و جریان‌های سیاسی از هم‌اکنون «رقابت با شهید رئیسی» را در دستورکار قرار داده‌اند، رویکردی که به شیوه‌های گوناگون در حال اجراسازی است.

اگرچه طی روزهای اخیر بسیاری از داوطلبان کاندیداتوری در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بر تداوم مسیر خدمتگزاری دولت شهید رئیسی تأکید کرده‌اند، اما آنچه از برخی رفتارها و مواضع انتخاباتی برداشت می‌شود راهبرد «رقابت با شهید» است و در این مسیر تلاش می‌کنند دستاوردهای دولت‌ سیزدهم را زیرسؤال ببرند.

در چنین شرایطی رویکرد «رقابت با شهید» به 2شکل کلی قابل تصور است. یکی گزاره «توهین» است که به‌دلیل محبوبیت شهید رئیسی درمیان مردم امکان تحقق آن وجود نداشته و تاکنون نیز شاهد چنین اتفاقی نبوده‌ایم. این در حالی است که در کوران رقابت‌های انتخاباتی دوره سیزدهم شاهد توهین و استهزای شهید رئیسی ازسوی برخی کاندیداها بودیم که اگرچه با هدف تخریب چهره این شهید بزرگوار انجام شد، اما در عمل نتیجه معکوس داشت و شهید رئیسی ازسوی مردم به‌عنوان رئیس‌جمهور برگزیده شد.


شکل دوم«رقابت با شهید» در جریان رقابت‌های انتخاباتی جاری درکشور در قالب «تحریف» قابل تصور است، روشی که طی روزهای اخیر شاهد نمودهایی از آن بوده‌ایم. در این رویکرد برخی کاندیداها و جریان‌های سیاسی تلاش می‌کنند دولت شهید رئیسی را «بی‌دستاورد» جلوه دهند؛ شیوه‌ای غیراخلاقی که با برداشت‌های مردمی و عمومی از عملکرد 3ساله دولت شهید رئیسی در تناقض قرار دارد.

منبع: روزنامه همشهری

681365

سازمان آگهی های پرسون