چهره های سیاسی شاخص که از ورود به مجلس بازماندند!

با آغاز شمارش آرای رسمی برخی از چهره‌های شناخته شده از راهیابی به مجلس و خبرگان آینده بازماندند و برخی نیز که بیشترین اصولگرایان را تشکیل می‌دادند راهی مجلس خواهند شد.
تصویر چهره های سیاسی شاخص که از ورود به مجلس بازماندند!

به گزارش سایت خبری پرسون، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره خبرگان روز جمعه پایان یافت و با آغاز شمارش آرای رسمی برخی از چهره‌های شناخته شده از راهیابی به مجلس و خبرگان آینده بازماندند و برخی نیز که بیشترین اصولگرایان را تشکیل می‌دادند راهی مجلس خواهند شد. متاسفانه برخی شخصیت‌ها که موقعیت سیاسی شناخته‌شده‌تری داشتند، نتوانستند رای مردم را برای ورود به مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری کسب کنند. بارزترین شخصیت‌ها در این زمینه آملی‌لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است که در حوزه انتخابیه استان مازندران برای انتخابات خبرگان رهبری نتوانست، رای مردم را جلب کند. مصطفی پورمحمدی و محسن اسماعیلی نیز از استان تهران به مجلس خبرگان راه نیافتند.

محمدباقر نوبخت، دبیرکل حزب اعتدال و توسعه با سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه رشت و خمام، رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت یازدهم و دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران ثبت‌نام کرده و تایید صلاحیت شده بود. اما در فاصله ۲۱ روز مانده به برگزاری انتخابات، تصمیم به تغییر حوزه انتخابیه‌اش به شهر رشت و خمام گرفت چراکه شانس خود را برای رای آوردن از این حوزه بیشتر می‌دید اما با وجود حمایت علی لاریجانی از نوبخت با انتشار ویدئویی او نتوانست رای مردم رشت را به دست بیاورد.

محمدرضا باهنر هم از چهره‌های مطرح اصولگرایی است که کمتر احتمال این می‌رفت تا از ورود به پارلمان باز بماند اما این نماینده دوره‌های دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم و نهم با ۲۸ سال نمایندگی در مجلس رای نیاورد. باهنر ابتدا از حوزه انتخابیه تهران نامزد شده بود ولی بعد از مدتی حوزه انتخابیه‌اش را به کرمان تغییر داد. در حوزه انتخابییه کرمان علاوه بر باهنر، محمدرضا پورابراهیمی، نماینده چندین دوره مجلس و رئیس کمیسیون اقتصادی هم از ورود به مجلس دوازدهم بازماند. او در همین راستا، نامه‌ای اعتراضی منتشر کرد که در بخش‌هایی از آن آمده است: «خریدوفروش رای، اعطای هدایای گسترده به‌ منظور تاثیر در انتخابات و انجام تبلیغات خارج از ضوابط ازجمله تخلفات گسترده در انتخابات ۱۲ اسفند در حوزه کرمان و راور بوده است». پورابراهیمی از اعضای هیات اجرایی و هیات نظارت خواست تا براساس مواد صریح قانون به ‌فوریت اقدامات قانونی را جهت عدم تضییع حقوق مردم و برخورد قانونی با مجرمان انجام دهند تا در گزارشات بعدی نتیجه این پیگیری‌ها را به مردم کرمان اعلام کند. نه در این ۳۰ نفر و نه حتی در ۶۰ نفر نخست نامی از علی مطهری و فهرست صدای ملت دیده نمی‌شود. این نشان می‌دهد که میانه‌روها نیز همانند اصلاح‌طلبان روی خوش به انتخابات نشان ندادند و شکستی سخت برای مطهری و فهرستش رقم خورده است.

همچنین علی‌اصغر عنابستانی، نماینده دوره یازدهم مجلس و نامزد حوزه سبزوار که نامش با سیلی زدن به یک سرباز راهنمایی و رانندگی بر سر زبان‌ها افتاده بود نیز به مجلس دوازدهم راه نیافت. به هر حال با هر توجیهی افکار عمومی هرگز رفتار نماینده‌ای که خودشان به بهارستان فرستاده‌اند را فراموش نخواهند کرد. در نتیجه همان قدر که از تایید صلاحیت او متعجب شدند اما کسی از رای نیاوردنش تعجب نکرد.

علاوه بر این، حسن نوروزی که سابقه حضور در دوره‌های هشتم، دهم و یازدهم مجلس را در کارنامه دارد و از حامیان اصلی لایحه عفاف و حجاب بود، رای نیاورد. او بارها در مصاحبه با رسانه‌های مختلف از روند کندی این لایحه شکایت کرده بود و حتی قالیباف را به دستکاری در آن متهم می‌دانست. محسنی بندپی، نماینده مجلس یازدهم و نامزد حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت از رقابت بازماند. وی عضو حزب مردم‌سالاری و سرپرست پیشین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سرپرست پیشین سازمان تامین اجتماعی دولت روحانی بود.

منبع: سازندگی

612405

سازمان آگهی های پرسون