هیچ وقت با اصلاح طلبان دعوا نکرده‌ام/ هیچ مجلسی نداشتیم که یکدست باشد

دبیر کل حزب موتلفه، در گفتگویی درباره انتخابات مجلس، بیان کرد: هیچ مجلسی نداشتیم که یکدست باشد در تمام این مجالس افراد مختلف بودند. نظام مردمی ما نظام مردمی خوبی است، نظام مردمی ما اگر تقلید از دموکراسی غرب باشد به درد ما نمی‌خورد.
تصویر هیچ وقت با اصلاح طلبان دعوا نکرده‌ام/ هیچ مجلسی نداشتیم که یکدست باشد

به گزارش سایت خبری پرسون، اسدالله بادامچیان گفت: بنابراین بیاییم ملاحظه کنیم نقاط مثبت گذشته‌مان ببینیم چه چیزهایی است، نقاط مثبت فعلی مان را هم دنبال کنیم رفع نقایص و خلاء‌ها را بکنیم و همدیگر را متهم نکنیم. برای جذب مردم باید مردمگرا باشیم.

وی در پاسخ مبسوط به این سوال که بحرانی‌ترین روز مجلس دوم کی بود؟ گفت: تا تعریف بحران را به چه بگیریم، اگر در درون مجلس می‌گویید، در درون مجلس ما بحران به آن معنا نداشته‌ایم اختلافات و درگیری‌ها را داشتیم. ببینید چرا اختلاف داریم؟ برای این که نظام ما مردمی است وقتی مردم می‌خواهند بیایند، یک دوره می‌شود مجلس اول، یک دوره می‌شود مجلس دوم، یک دوره می‌شود مجلس سوم و همینطور، این کار مردم است در درون این مجلس همه یکسان هستند؟ نه هیچ مجلسی نداشتیم که یکدست باشد در تمام این مجالس افراد مختلف بودند. نظام مردمی ما نظام مردمی خوبی است، اگر نظام مردمی ما اگر تقلید از دموکراسی غرب باشد به درد ما نمی‌خورد.

دبیر کل حزب موتلفه ادامه داد: دموکراسی غرب برای غربی‌ها خوب است، چون ما اسلام داریم، چون تمدن ایرانی را داریم، ما اهریمن ستیزی و اهورا پرستی را داریم، ما پندار نیک، گفتار نیک را داریم، کدبانوی ما در ایران، با بانویی که در غرب بوده فرق دارد همین الان زن ایرانی با زن غربی چقدر متفاوت است حالا ولو مسلمان نباشد من هیچ کار ندارم، بنابراین دو فرهنگ است، دو نظام است، دو دین است، کسی می‌گوید من لائیک هستم کسی می‌گوید نه، پس آن دموکراسی لائیک به درد ما نمی‌خورد، مردم سالاری که برتر از آن دموکراسی است به درد ما می‌خورد. از آن طرف ما سابقه طولانی مردمی بودن را داریم بنا به اقتضای هر زمان، الان در اقتضای این دوره انقلاب، مردم آمدند انقلاب کردند ۹۸ درصد و خورده‌ای رای دادند بعد از ۸ سال هم امام بازنگری داده است، الان هم بعد از سی و خورده‌ای سال دو مرتبه بازنگری کنیم، چه اشکالی دارد خیلی هم خوب است.

وی با بیان اینکه بیاییم ملاحظه کنیم نقاط مثبت گذشته‌مان ببینیم چه چیزهایی است، گفت: نقاط مثبت فعلی مان را هم دنبال کنیم رفع نقایص و خلاء‌ها را بکنیم و همدیگر را متهم نکنیم. وقتی حاج قاسم سلیمانی شهید می‌شود زن، مرد، جوان همه جور می‌آیند پس این ملت یک حالت خاص دارد، ما هم بیایم این کار را بکنیم ما بیاییم مردمگرا باشیم مردم را جذب کنیم؛ لذا من در طول عمرم شما می‌بینید بحث‌های فنی، علمی و نقد و اینها را داشته‌ام هیچ وقت با اصلاح طلبان دعوا نکرده‌ام هیچ وقت با آن آقایان دعوا نکرده‌ام، در همین مجلس کارهای خلافی کردند.

بادامچیان افزود: جالب است در انتخابات مجلس سوم آقایان رای من و رای آقای عسگراولادی را جابجا کردند، نه من حرف زدم نه عسگر اولادی، خیلی جالب است. انتخابات مجلس چهارم در بازشماری آقای امامی کاشانی هستند الحمدالله، آقای عسگر اولادی را خواستند گفتند راست قضیه این است که در بازشماری، رای شما و آقای بادامچیان رفته بالا، دوزدوزانی خدا بیامرزتش آن یکی آمده پایین ولی این اختیار پای شما است اگر این کار را بکنیم متهم می‌شویم می‌گویند، چون ما به شما و آقای بادامچیان خیلی علاقه‌مند هستیم آمدیم این کار را کردیم، شما اجازه می‌دهید، شورای نگهبان یعنی این قدر زیباست که حد ندارد و من برای همین هم می‌گویم آقای عسگر اولادی گفت در این انقلاب در این قانون، شورای نگهبان فصل الخطاب است هرچه شما اعلام کنید نه من و نه آقای بادامچیان اصلاً کاری به این کارها نداریم و همان را قبول داریم.

وی ادامه داد: اعلام کردند من برای اولین بار است دارم برای شما باز می‌کنم، فردش را هم می‌گویم ما دقیقاً گفتیم گذشتیم من گفتم آقای دوز دوزانی با من زندان بوده، رفیق بوده، افکارش چپ است، اما آدم خوبی است. چه می‌شود، خیال می‌کند مثلاً حالا آسمان به زمین می‌آید؟ خوب وقتی شما می‌خواهید به مجلس بروید انواع و اقسام نیروها است یعنی در مجلس همه کسانی که افراد معرفی می‌کنند که یکسان نیستند در انتخابات دور اول منافقین که به قانون اساسی رای نداده بودند آمدند اعلام نامزد کردند.

این چهره سیاسی اصولگرا گفت: منافقین که به قانون اساسی رای نداده بودند، آمدند قشنگ اعلام نامزدی کردند، حزب توده بله من کاستش را دارم توی اسنادم، نوشته به نامزدهای حزب توده رای بدهید خانم رقیه دانشگر، تا در مجلس خط امام را پیاده کنیم، لیبرال‌ها همین جور آن یکی همین جور، بعد اینها با هم رای دادند، دیدند نمی‌شود با هم دادند با هم یک فهرست مشترک دادند که بعد بیایند توی مجلس، بعد دیدند این هم نشد، رفتند سراغ بنی صدر، آن وقت ما یک جلسه ائتلاف بزرگ را که انجام دادیم، در روحانیت، مشکل بزرگ پیش آمد که آقایان نظر پیدا کردند برای این‌که بنی صدر را نامزد کنند، از نامزدی بنی صدر حمایت کنند، در حزب ما مخالف بودیم، قرار شد که چیز را انجام بدهیم، آقای حبیبی، حتی حبیبی قرار نبود باشد، فارسی باشد که ایراد به شناسنامه اش گرفتند، آن خودش خاطرات ویژه است که من گفتم آنها را منتها فکر کنم هنوز خاطراتم را ننوشتند یعنی پخش نکردند، اما گفتم خیلی، و این نکته قابل توجهی است.

منبع: ایسنا

598995

سازمان آگهی های پرسون