مواد لازم برای حدود ۳ پیمانه پوره
- ۲۰۰ گرم گلکلم
- ۲۰۰ گرم کلم بروکلی
- ۲۰۰ گرم سیبزمینی
- ۴ /۱ یک پیمانه شیر پرچرب پاستوریزه
- ۱۰۰ گرم پنیر چدار رندهشده
۱. گل کلم و کلم بروکلیها را بشویید و بعد ساقههای سفت آنها را جدا کنید، سپس آنها را خرد کنید و در قابلمهای حاوی مقداری آب بریزید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا بپزند.
۲. سیبزمینیها را پوست کنده و خرد کنید و در قابلمه حاوی آب بریزید و بگذارید بپزند. بعد از اینکه کلمها و سیبزمینیها پختند، شیر را هم اضافه کنید.
۳. پنیر چدار رندهشده را به مخلوط سبزیجات پخته بیفزایید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود. حالا مخلوط را کناری بگذارید تا از حرارت بیفتد. مخلوط سبزیجات و پنیر را در مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید. البته از گوشتکوب برقی هم میتوانید برای پوره کردن استفاده کنید.
۴. بعد از اینکه مخلوط را به پوره تبدیل کردید دوباره آن را به قابلمه برگردانید تا گرم شود. البته اگر احساس میکنید پوره با همان دمای قبلی برای بچه مناسبتر است، دیگر لازم به گرم کردن دوباره نیست.
۵. این پوره را میتوانید بعد از سرد شدن مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید. به این مخلوط میتوانید به اندازه یک قاشق چایخوری آب لیموترش هم اضافه کنید تا مزهدار شود.