به گزارش سایت خبری پرسون، کتاب«یادداشتهای پای پنجره: درباره فلسطین تحت اشغال و رژیم صهیونیستی» به نوشته کورش علیانی است. این کتاب حاوی ۲۳ یادداشت از نویسنده است که به بررسی اخبار روز و بعد شرح و تحلیل آنها پرداخته به گونهای که اطلاعاتی از لایههای زیرین رژیم صهیونیستی را بازگو میکند.
از میان سرفصلهای بررسی شده در این یادداشتها میتوان به: ایست بازرسی، حضور کارگران غیراسرائیلی در فلسطین اشغالی برای کار، دیپلماسی عمومی صهیونیستی، حقوق بشر صهیونیستی، عملیات سرب مذاب و... اشاره کرد. هر یادداشت با تصاویر مرتبط نیز مستند شده است.
نویسندهی کتاب دربارهی حرف اصلی یادداشتهایش میگوید:«این کتاب میخواهد بگوید، وقتی میگوییم مرگ بر اسرائیل، بشناسیم که راجع به چه چیزی حرف میزنیم و آن موقع که شناختیم محکمتر پای حرفمان بایستیم.»
محمود درویش، شاعر فلسطینی مقاومت، سالها پیش سروده بود:
«اینجا میایستیم
اینجا مینشینیم
اینجا دائمی هستیم
اینجا ابدی هستیم
و همهی ما یک
و فقط یک هدف داریم
اینکه هستیم
و خواهیم بود ... »
در بخشی از این کتاب که توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است، میخوانیم:
رژیم صهیونیستی خود را به زور و با خشونت برهنه در این دنیا جا کرده است. داشتن بیش از سیصد کلاهک هستهای نیز به او آرامش و امنیت لازم را نمیدهد. این رژیم همواره از قدرتی که در دست دیگران باشد در هراس است و کشور ما ایران به خودی خود و براساس منابع انسانی غنی و موقعیت ژئوپلتیکش برای اسرائیل هراسآور است.
رژیم صهیونیستی در عین حال نماد ستمگری است. هرجا از رژیم صهیونیستی حرف میزنیم منظور ستمگری در هر شکل و در هر کجا است که البته رژیم صهیونیستی شکل تبلوریافته آن است، پرداختن به این رژیم بیتفاوت نماندن در برابر ستم در گوشه گوشهی دنیا و درازنای تاریخ است.
منبع: توانا