سیستم سرمایش بیمارستان چابهار تا هفته آینده راه‌اندازی می‌شود

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار گفت: سیستم سرمایش و چیلرهای بیمارستان چابهار بیش‌از هشت سال قبل از مدار خارج و تا کنون از کولرگازی و اسپیلت استفاده می‌شد که هم‌اینک با همکاری منطقه آزاد سیستم سرمایشی این بیمارستان تا هفته آینده راه‌اندازی می‌شود.
تصویر سیستم سرمایش بیمارستان چابهار تا هفته آینده راه‌اندازی می‌شود

به گزارش سایت خبری پرسون، همایون دادگر اظهارداشت: متاسفانه از سال 1379 که درمانگاه تامین اجتماعی 25 تختخوابی تحویل وزارت بهداشت و درمان شده خیلی از بخش‌ها ناقص بوده و این ساختمان نقص‌های زیادی داشته اما به دلیل حجم بالای مشکلات، مدیریت بهداشت و درمان چابهار مجبور به تحویل آن با وجود همه کمبودها شده است.

دادگر بیان کرد: متاسفانه مسئولان وقت هیچ اقدام مثبتی برای رفع مشکلات سرمایشی و آب بیمارستان امام علی (ع) نداشتند و بجای رفع مشکلات چیلرها و سیستم سرمایش و تهویه هوا در اتاق‌های مختلف کولرگازی و اسپیلت نصب کرده‌اند که این خود هزینه‌های برق را بالا برده و نگهداری و تعمیرات آنها را سخت‌تر از گذشته کرده است.

وی با تایید نبود کولرگازی، سیستم تهویه هوا و بستری شدن بیماران در گرمای طاقت فرسا و آوردن پنکه و استفاده آن توسط بیماران بستری شده در بیمارستان امام علی (ع) ادامه داد: بعد از هشت سال از کار افتادن چیلرها در سال گذشته پیگیری های لازم برای راه‌اندازی و خرید چیلرهای سرمایشی این بیمارستان آغاز شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار گفت: منطقه آزاد چابهار برای سیستم سرمایش بیمارستان امام علی (ع) قول مساعد داده و هم‌اینک در حدود چهار میلیارد تومان پرداخت کرده که در مجموع قرار است هفت میلیارد تومان به بیمارستان برای راه‌اندازی سیستم سرمایشی کمک کنند.

دادگر تصریح کرد: در سال 1379 این ساختمان برای درمانگاه تامین اجتماعی 25 تختخوابی پیش بینی شده و هیچ‌گاه برای حجم بالای تردد و مراجعات فعلی و تعداد 218 تخت، امکانات و فضا دیده نشده برای همین شاهد فرسوده شدن سریع بخش‌هایی از ساختمان و از دست دادن مقاومت قبلی هستیم و مجبور شدیم در نهایت با جک آهنی برای عدم ریزش ساختمان بر روی سر بیماران استفاده کنیم.

اداره‌کل بنادر و دریانوردی برای عمل به مسئولیت اجتماعی آب بیمارستان چابهار را تامین کند

وی افزود: تامین آب بیمارستان به عنوان یکی از مراکز خدمات دهنده برای مردم و مسوولان بهترین جا برای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی توسط برخی از سازمان‌ها بویژه اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان است.

سرپرست بیمارستان امام علی (ع) چابهار با اشاره به اینکه آب بندرشهید بهشتی، بندرشهید کلانتری و کوی مسکونی بندر با ساخت آب شیرین کن در محدوده آن بندر و اجرای خط انتقال و ایجاد شبکه آبرسانی تامین می‌شود گفت: فاصله گیت شرقی بندر شهید بهشتی چابهار با بیمارستان امام علی (ع) در حد 500 متر است پیشنهاد می‌شود چنانچه یک لوله آب از بندر به بیمارستان اجرا شود شاهد بهره‌مندی آب شبانه‌روزی و نجات از آب لب شور تانکرهای سیار خواهیم بود.

دادگر با اشاره به اینکه هم‌اینک روزانه 160 تا 200 هزار لیتر مصرف آب در بیمارستان چابهار است که توسط تانکرهای آبرسانی سیار از روبروی ترمینال ورودی شهر از طرف نوبندیان با هزینه فراوان و سنگین تامین می‌شود، خاطرنشان کرد: حاضریم هزینه‌های آب از بندر را از حساب بیمارستان پرداخت کنیم و از این بابت مشکلی نداریم تنها مشکل نبود آب است.

وی گفت: آب تانکرهای سیار لب شور و غیربهداشتی است که متاسفانه خیلی از دستگاه‌ها و تجیهزات پزشکی بیمارستان را از کار انداخته‌ است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار ادامه داد: در بیمارستان یک چاه حفر شده و قرار است آب شیرین کن توسط یکی از خیران راه اندازی شود ولی چه بهتر بود که اداره کل بنادر و دریانوردی برای تامین آب بیمارستان چابهار همکاری می‌کرد.

دادگر بیان کرد: بهترین راه برای حل مشکلات اصولی مردم ساخت بیمارستان 540 تختخوابی است که امیدوارم مورد توجه مسئولان کشور قرار گیرد تا شاهد ارتقای سطح سلامت مردم باشیم.

منبع: ایرنا

488839

سازمان آگهی های پرسون