بهبود روابط خانوادگی؛ راهکارهای گله گذاری از خانواده همسر

اگر از خانواده همسرتان ناراحت هستید و می‌خواهید از آنها گله کنید، برای این که همسرتان در مقابل شما قرار بگیرد و همراه و پشتیبان باشد، باید یک سری اصول را رعایت کنید که در این مطلب می‌توانید آنها را مرور کنید.
تصویر بهبود روابط خانوادگی؛ راهکارهای گله گذاری از خانواده همسر

به گزارش سایت خبری پرسون، احتمال این که بین شما و خانواده همسرتان ناراحتی پیش بیاید یا این که به صورت عمدی یا غیر عمدی کاری کنند که شما را برنجاند، بسیار زیاد است. ولی اگر می‌خواهید مشکلات و کدورت‌ها را کاهش دهید و خودتان را به این ناراحتی‌ها بیشتر دامن نزنید باید کمی به خرج دهید. اگر به دنبال پاسخ سوال چگونه از خانواده همسر گله باشیم، در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

چگونه از خانواده همسر خود گله کنیم؟

اگر از خانواده همسرتان ناراحتید و میخواهید از آنها گله گذاری کنید، برای این که همسرتان در مقابل شما قرار نگیرد و همراه و پشتیبان شما باشد نیاز به رعایت یک سری اصول دارید که در این مطلب از بیتوته میتوانید آنها را مرور کنید.

احتمال این که بین شما و خانواده همسرتان ناراحتی ای پیش بیاید یا این که به صورت عمدی یا غیر عمدی کاری کنند که شما را برنجاند ، بسیار زیاد است. ولی اگر بخواهید مشکلات و کدورت ها کاهش پیدا کنند و خودتان به این ناراحتی ها بیشتر دامن نزنید باید کمی سیاست به خرج دهید. اگر به دنبال پاسخ سوال چگونه از خانواده همسر گله کنیم ، هستید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

چگونه از خانواده همسر گله کنیم؟

زوجین در صورتی بعد از ازدواج موفق خواهند بود که همسرشان تبدیل به اولویت زندگی آنها شود. بنابراین زمانی که دچار مشکل با خانواده های یکدیگر می شوند تا حد امکان باید این مشکلات را وارد زندگی شخصی نکنند ولی در صورتی که فکر میکنید نیاز به حمایت همسرتان دارید و نمیخواهید کدروت ها بیشتر از این ادامه دار شود میتوانید از روش های زیر برای گله گذاری از خانواده همسرتان استفاده کنید.

گله کردن از خانواده همسرتان

از خانواده همسرتان مستقیما گله نکنید

مطمئن باشید که همسرتان بهتر از شما خانواده اش را می شناسد و رگ خوابشان را دارد. در صورت بروز کدورت بین شما و خانواده همسرتان بهتر است به صورت مستقیم گله گذاری نکنید و اجازه دهید همسرتان درباره این کدورت ها با خانواده اش صحبت کند.

از آن جا که عروس و داماد رگ خواب خوانواده همسرشان را نمی دانند در صورت ابراز مستقیم گله خود به خانواده همسر، به احتمال زیاد کدورت ها را افزایش خواهند داد.

خشمتان را خالی کنید

قبل از حرف زدن درباره مشکل و گله کردن از خانواده همسرتان خشمتان را خالی کنید ، چرا که تا قبل از آن فقط درباره احساسات خود و برداشت خودتان درباره مساله موجود صحبت خواهیدکرد که هیچ کمکی به بهبود شرایط نمی کند و باعث می شود همسرتان در مقابل شما گارد بگیرد و از خانواده اش دفاع کند.

به همسرتان حمله نکنید و او را متهم نکنید، قبل از بیان گله گذاری به اتفاقی که افتاده و نقش خودتان در ایجاد این دلخوری به درستی فکر کنید، دلخوریتان را خیلی کش ندهید و در توضیح مساله افراط و تفریط نکنید و نظرتان را به همسرتان تحمیل نکنید.

باید بدانید هدف اصلی شما از بیان دلخوری چیست و در پایان صحبت رابطه شما با همسرتان باید نزدیک تر شده باشد نه این که گله گذاری شما منجر به دعوا شود.

نحوه صحیح گله گذاری از خانواده همسر

از خانواده همسرتان بدگویی نکنید

اگر میخواهید همسرتان با شما در یک تیم قرار بگیرد و از حقوق شما دفاع کند نباید به گونه ای رفتار کنید که همسرتان احساس کند ، نسبت به خانواده اش گارد گرفته اید و با تعصب و بدون انصاف از آنها بدگویی میکنید. در صورتی که دلخوری ای از خانواده همسرتان دارید ، صبر کنید تا اعصابتان آرام بگیرید و بعدا صحبت کنید. مساله پیش آمده را به صورت کامل و با رعایت انصاف و بدون بزرگنمایی برای همسرتان تعریف کنید.

احساس ، فکر و انتظارات خود را درباره مساله پیش آمده بیان کنید. توضیحاتتان باید به صورت واضح و بدون ابهام باشد مثلا به طور مشخص بگویید ، من با این رفتار اینطور احساس کردم که ...

به این ترتیب همسرتان متوجه حس آنها خواهد شد.

به سوالات همسرتان پاسخ دهید

همسری که شنونده دلخوری طرف مقابل از خانواده اش است باید با طرح سوالاتی به درک کامل از مساله رخ داده ، برسد و از گارد گرفتن مقابل همسرش اجتناب کند و سعی کند راه حلی برای این مساله پیدا کند و به همراه همسرش مشکل را حل کند.

گله گذاری از خانواده شوهر

همفکری برای حل مساله

تفاوت فردی همسران بر روی روابطشان با خانواده ها و یکدیگر تاثیر می گذارد و کاملا طبیعی است که هنگام بروز اختلافات تصور کنند که خودشان درست فکر میکنند و همسرشان اشتباه می کند.

در اولین قدم باید بپذیرید که اختلات نظر داشتن با همسرتان طبیعی است و میتوانید این اختلاف نظر را با مذاکرات محترمانه و صمیمانه حل کنید.

مهم ترین نکته برای مذاکره بین زوجین این است که باید به نتیجه برد – برد به حداکثر نقاط مشترک برسید تا خشم و عصبانیتتان از بین برود.

زوجین بعد از طرح مشکل باید نظرات خود را بیان کنند و تلاش کنند دلخوری ایجاد شده را به درستی درک کنند و راه حل هایی برای مساله پیش آمده ارائه نمایند. درباره این که هر کدام در برابر دلخوری های پیش آمده چطور رفتار کنند تا مشکلات کاهش پیدا کند باید مشورت کرده و به توافق برسند.

منبع: بیتوته

487730

سازمان آگهی های پرسون