به گزارش سایت خبری پرسون، دادههای این مطالعه که در ژورنال Nature Sustainability منتشر شد، چگونگی قرار گرفتن کشورها در معرض «گرمای بیسابقه» را بررسی میکند که میانگین دمای سالانه آن ۲۹ درجه سانتیگراد یا بالاتر خواهد بود.
بر اساس دادههای این مطالعه، در سناریویی که جمعیت جهان ۹.۵ میلیارد نفر بوده و دمای کره زمین تا آن زمان ۲.۷ درجه سانتیگراد افزایش یابد، کل جمعیت قطر در معرض گرمای شدید قرار میگیرد. همچنین پس از قطر نیز تقریبا کل جمعیت امارات متحده عربی و بحرین در معرض گرمای شدید خواهند بود.
به علاوه، بیش از ۸۰ درصد جمعیت کویت و عمان، بیش از ۶۰ درصد جمعیت عربستان و حدود نیمی از جمعیت یمن در معرض گرمای شدید خواهند بود.
عربستان سعودی و امارات ممکن است در هر یک از سناریوهای افزایش دما با وضعیت وخیمی روبرو شوند، زیرا پیشبینی میشود اکثر جمعیت آنها در معرض گرمای شدید قرار بگیرند، حتی اگر دمای جهانی ۱.۵ درجه سانتیگراد افزایش یابد.
هفته گذشته، سازمان جهانی هواشناسی (WMO) اعلام کرد که پنج سال آینده گرم ترین دوره ثبت شده در جهان تاکنون خواهد بود.
همچنین بنابر اعلام یورونیوز، دانشمندان هشدار میدهند که بیش از یک پنجم کره زمین ممکن است تا پایان این قرن در معرض دمای بسیار خطرناک قرار گیرند.
مطالعهای جدید از دانشگاه «اکستر» در انگلیس نشان میدهد که بر اساس سیاستهای فعلی اقلیمی، بشر در مسیر گرمایش ۲.۷ درجه سانتیگراد بالاتر از سطح قبل از دوران صنعتی شدن است.
طبق گزارش هیات تغییرات اقلیمی سازمان ملل، این امر از حد گرم شدن ۱.۵ درجه سانتیگرادی که برای جلوگیری از «فاجعه اقلیمی» لازم است، فراتر خواهد بود.
گرم شدن در این مقیاس باعث میشود تا سال ۲۱۰۰ میلادی، دو میلیارد نفر، حدود ۲۰ درصد از جمعیت پیش بینی شده کره زمین در معرض گرمای خطرناک و آب و هوای شدید قرار بگیرند.
میانگین دمای جهانی از ۲۹ درجه سانتیگراد فراتر میرود و ما را از آنچه که دانشمندان «موقعیت مناسب اقلیمی انسانی» مینامند، خارج میکند. این موقعیت شرایطی است که انسانها عادت دارند در آن زندگی کنند. دمای مطلوب برای انسان بین ۱۳ تا ۲۵ درجه سانتیگراد است.
هدف این تحقیق که در یک مجله علمی منتشر شده، تعیین کمیت هزینه انسانی گرمایش جهانی به جای هزینه پولی آن است.