به گزارش سایت خبری پرسون، با نزدیک شدن به فصل تابستان و شروع فصل گرما بدن دچار تعریق بیشتری میشود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربتهای خنک در فصل گرما یکی از روشهایی است که میتوانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنیهای خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد.
شربت ژلهای یکی از انواع شربتهای خنک است. نوشیدن این شربت به دلیل داشتن تکههای ژله بسیار هیجانانگیز و لذت بخش است. در ادامه این مطلب با طرز تهیه شربت ژلهای خنک و خوشمزه همراه با فوت و فنها و نکات مهم مربوط به تهیه آن همراه ما باشید.
مواد لازم:
پودر ژله ۱ بسته
تخم شربتی یا تخم ریحان به مقدار لازم
عرق شربتی مثل (عرق بیدمشک، بهارنارنج و...) به مقدار لازم
طرز تهیه شربت ژله ای
برای درست کردن این شربت اول پودر ژله دلخواهتون رو با یک لیوان آب جوش و به روش بنماری حل میکنید. بعد به جای اضافه کردن یک لیوان آب سرد ۲ لیوان شربت عرق موردنظر رو اضافه میکنید و میذارید داخل یخچال تا نیم بند بشه.
در این مرحله ژله که نیم بند شده رو از یخچال خارج کرده، هم میزنیم و تخم شربتی و تخم ریحانمون رو که از قبل خیس کرده بودیم بهش اضافه میکنیم. اگه شربتتون سفت بود که صد در صد سفته بهش باز هم شربت عرق اضافه کنید.
مراحل فوق رو باید ۲ الی ۳ مرتبه انجام بدید. به شربتتون آنقدری عرق اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسه. اما دیگه لازم نیست هر بار که ژله نیم بند شد بهش تخم ریحون یا تخم شربتی اضافه کنید، فقط در صورت سفت بودن بهش عرق اضافه کنید.
نکات مهم :
به جای استفاده از انواع عرق های شربتی میتونید از شربت آبلیمو هم استفاده کنید.
تخم شربتی و تخم ریحون رو حتما باید زمانی که ژلتون نیم بند شده اضافه کنید که ته نشین نشه و معلق داخل شربتتون بمونه.