به گزارش سایت خبری پرسون، داوود بیگینژاد در پاسخ به این پرسش که دولت باید چه اقداماتی برای کاهش التهابات بازار مسکن انجام دهد، اظهار کرد: دولت میتواند برای کاهش التهابات برنامههای کوتاه مدت و بلندمدت را برای بخش مسکن تدوین کند.
وی در عین حال با بیان اینکه دولت نمیتوان این 2 برنامه را با هم پیش ببرد، افزود: التهابات بازار مسکن ریشه در گذشته دارد، در جایی که بهخوبی عقبماندگی بخش مسکن قابل مشاهده است.
وی تصریح کرد: واقعیت آن است که دولت وارث عقبماندگی تولید مسکن دیگران است و امروز باید به نیازهایی پاسخ دهد که نقشی در ایجاد آن نداشته است.
نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک ادامه داد: برای کاهش التهاب مسکن، کنترل قیمتها و در نهایت رونق تولید مسکن، دولت باید یک سری مشوقها را اجرایی کند.
بیگینژاد تاکید کرد: با این کار، سرمایهگذاران به جای اینکه سرمایه خود را به بازارهای موازی مسکن که بعضا در آنها سفتهبازی روی داده و اقتصاد را دچار مشکل میکند، وارد بخش مسکن کرده که منتج به تولید مسکن میشود.
وی تاکید کرد: با جهتدهی سرمایهها و و رود آنها به ساخت و ساز مسکن، علاوه بر اینکه سرمایهگذاران به یک سود منطقی و معقول میرسند با تولید مسکن نیاز مسکن هم تا حدودی برطرف میشود.
وی با یادآوری اینکه انباشت تقاضا در بازار مسکن به دلیل عدم تولید در سالهای قبل است، گفت: امروز شاهد آن هستیم که کمبود تولید مسکن روی قیمت و افزایش نرخهای مسکن تاثیرگذار بوده است.
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک اضافه کرد: بهعنوان یکی از راهکارها میتوان از افرادی که در بخش مسکن، شهرسازی و شهرداریها صاحبنظر بوده و برنامههای متنوع و مناسبی دارند برای تولید مسکن و جذب سرمایه کمک گرفت. متاسفانه به دلیل نوع نگاه سالهای اخیر، بسیاری از سازندگان از بخش مسکن خارج شدهاند.
بیگینژاد اظهار کرد: در این رابطه مشاوران املاک میتوانند با جذب سرمایههای خُرد این امکان را فراهم کنند تا سرمایهگذاران قوی یا افرادی که نوظهور هستند وارد بخش مسکن شده و در تولید مسکن کمک کنند.
تسنیم