به گزارش سایت خبری پرسون، پرویز محمدنژاد با اشاره به اعلام تغییرات در تیم دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه کشور نیاز به افراد و شخصیتهای متخصص در امور مختلف و کسانی که مدیریت و دانششان به روز باشد دارد، گفت: نفس تغییر اعلام شده را خوب می دانم اما آنچه نگرانی ما را زیاد می کند این است که هر تغییری لزوما مناسب نیست، ممکن است کار را بدتر هم کند.
وی ادامه داد: امروز بزرگترین اشکالات دولتمردان و دولتهای ما این است که به طور سنتی و کلیشهای کشور را اداره میکنند و این سبک به هیچ عنوان دیگر جواب نمیدهد تا زمانی که سیستم و مسئولیتها کانالیزه و سمت و سوی حرفهای به خود نگیرد اگر دهها بار هم تغییر دهید هیچ اتفاقی نمیافتد.
این نماینده مجلس افزود: در صورتی این تغییرات را مفید میدانم که سیستم مدیریتی کشور اصلاح شود در غیر این صورت این اقدامات صرفا مسکنی هستند برای یک مدت زمان کوتاه تا برخی تغییرات سازمانی کوچک.
محمدنژاد تصریح کرد: متاسفانه دولتها همچنان مسیری معیوب را دارند طی می کنند. سیکل اداری و بروکراتیک و مدیریتی کشور آنقدر معیوب است که بعید به نظر میآید با این تغییرات کاری را بتوان از پیش برد. در زنجیره معیوب هر کسی را قرار دهیم اثر خاصی نمیتواند داشته باشد.
نماینده مردم لنگرود با بیان اینکه مردم از عملکرد مسئولان در اقتصاد، معیشت، ازدواج جوانان، سرمایه گذاریها و غیره راضی نیستند، اظهار کرد: همه اینها به این خاطر است که سیستم در حاکمیت و کشورداری ما حاکم نیست. امسال را رهبری سال مهار تورم نامگذاری کردند اما از همان روزهای نخست شروع سال شاهد افزایش قابل توجه قیمتها در بخشهای تورم زا از جمله مسکن و خودرو و افزایش نقدینگی بودیم. این در حالی است که این افزایش قیمتها کاملا در اختیار دولت است! از این رو معتقدم تا زمانی که سیستم حاکم نباشد این تغییرات نتیجهای نخواهد داشت.
محمدنژاد گفت: وقتی ارز ترجیحی ۴۲۰۰ را حذف میکنند، یعنی به سمت آزادسازی قیمت ها حرکت کردند و بازار باید خودش را بسازد و سامان دهد. ما از همان اول هم گفتیم که نباید به سمت قیمتهای دو یا سه گانه برویم. وقتی ارز ۲۸۵۰۰ را اعلام کردند گفتیم نکنید، یک قیمت باید داشته باشیم در کشور و این مساله اصلا به نفع کشور نیست اما متاسفانه همان مسیر گذشته را رفتند. وقتی نگاه اقتصادی در مدیران کشور مبتنی بر آزادسازی قیمت است، دیگر کنترل و مهار قیمت ها غیرممکن است.