طرز تهیه قلیه تخم مرغ/ هرگز طعم این غذا را از یاد نمی‌برید!

طرز تهیه قلیه تخم مرغ را در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد.
تصویر طرز تهیه قلیه تخم مرغ/ هرگز طعم این غذا را از یاد نمی‌برید!

به گزارش سایت خبری پرسون، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه قلیه تخم مرغ؛ غذای محلی خوزستان را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قلیه تخم مرغ

تخم مرغ - ۵ عدد
سبزی (گشنیز و شوید) - نیم کیلوگرم
آرد گندم - یک پیمانه
پیاز و سیر - به میزان لازم
تمبرهندی - یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه - به میزان دلخواه
گرد لیمو - به میزان دلخواه
روغن - به مقدار لازم
آب - به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد) - به میزان دلخواه

طرز تهیه:

درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزی‌های معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید.

تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انتها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

457474

سازمان آگهی های پرسون