به گزارش سایت خبری پرسون، شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که تکنیک کاموفلاژ چیست و چگونه باید از آن استفاده کرد. ما در این مقاله هرآنچه لازم است درباره این تکنیک بدانید را توضیح دادهایم؛ پس آن را از دست ندهید.
تکنیک کاموفلاژ چیست؟
زیباترین آرایش صورت، آرایشی است که طبیعی به نظر برسد و این امر با استفاده از تکنیک کاموفلاژ در گریم به سادگی امکانپذیر است. این تکنیک در واقع برای پوشش دادن معایبی مانند ماهگرفتگی، آکنه، لک و جای تاتو بسیار موثر عمل میکند.
علاوه بر این میتوانید با استفاده از کامفولاژ روشنی یا تیرگی بیش از حد پوستتان را نیز اصلاح کنید
تکنیک کاموفلاژ با ایجاد سایه روشن روی پوست صورت، زیبایی خاصی به آن میبخشد؛ اما قبل از استفاده از آن لازم است همه چیز را درباره آموزش تکنیک کاموفلاژ بدانید.
این تکنیک با استفاده از پالتهای کاموفلاژ انجام میشود. بافت فشرده این محصولات، باعث میشود که علاوه بر پوشش نواقص بزرگ پوستی، حتی خانمهایی که پوست بسیار نازکی دارند نیز بتوانند برای پوشاندن رگهای پوست از آنها استفاده کنند.
بنابراین میتوان گفت اولین و مهمترین گام در آموزش کاموفلاژ پوست ، انتخاب محصول با کیفیت از بهترین برندها است.
مزایای تکنیک کاموفلاژ
این تکنیک به دلیل مزایای بسیاری که دارد، توسط آرایشگران حرفهای، برای آرایش عروس مورد استفاده قرار میگیرد. اما شما نیز میتوانید با یاد گرفتن مراحل آن، صورتتان را به راحتی آرایش کنید.
بعضی از مزایای تکنیک کاموفلاژ عبارتند از:
- متعادل سازی چهره با کاموفلاژ، بسیار با دوام بوده و حتی در برابر رطوبت نیز مقاوم است.
- این شیوه از آرایش، با هیچ یک از روشهای دیگر از لحاظ طبیعی بودن و ماندگاری قابل مقایسه نیست.
- در این تکنیک، میتوانید با ایجاد سایه روشن در صورت، فرم صورتتان را به راحتی تغییر دهید، نقاط بینقص را برجسته کنید و نواقص چهره را نیز محو نمایید.
کاربرد رنگهای مختلف در تکنیک کاموفلاژ پوست
کاموفلاژ دارای رنگهای مختلفی است که برای استفاده از آنها باید ابتدا بدانید که هر رنگ مناسب چه کاری است.
برای مثال رنگهای پرکاربرد در این تکنیک عبارتند از:
- سفید: مناسب برای پوستهای روشن و سایههای برشدار
- زرد: مناسب ترکیب شدن با بعضی فونها به عنوان مکمل
- زیتونی: موثر برای پوشاندن لک، آکنه و ماهگرفتگی
- نخودی: کمک به مخفی کردن گودی و کبودیها
- بژ هلویی: مناسب جهت افزایش شادابی صورت
- بژ نارنجی: پوشش دهی عالی برای افراد دارای پوست نازک، رنگ بخشیدن به پوستهای مات و کدر
- ارغوانی: مناسب روح بخشیدن به پوستهای بیرنگ یا مهتابی و صورتهای بیحالت
- نارنجی و بنفش: کاور کردن پوستهای خاکستری
- قهوهای: مناسب برای تیره و برنز کردن پوست صورت
- قهوهای تیره: مناسب طراحی و کشیدن ابرو
کاموفلاژ تیرگی دور چشم
یکی از کاربردهای این تکنیک برای پوشاندن تیرگیهای پوست است و از این رو، یاد گرفتن کاموفلاژ تیرگی دور چشم بسیار مهم است.
گاهی کانسیلرهای معمولی نه تنها تیرگی زیر چشم را نمیپوشانند؛ بلکه باعث بیشتر نمایان شدن آن نیز خواهند شد. شما میتوانید با استفاده از کاموفلاژ نخودی، به راحتی گودی و تیرگی زیر چشم را بپوشانید.
کاموفلاژ برای پوشاندن ماه گرفتگی
لکهای قرمز رنگی که از هنگام تولد روی صورت یا بدن بعضی افرد وجود دارند، با نام ماهگرفتگی شناخته میشوند. این لکها با استفاده از کرم پودر معمولی پوشانده نمیشوند؛ اما با تکنیک کاموفلاژ پوست و رنگ زیتونی به راحتی محو خواهند شد.
آموزش تکنیک کاموفلاژ در گریم
حالا که میدانید هر رنگ در کاموفلاژ چه کاربردی دارد؛ در این بخش به آموزش کاموفلاژ پوست برای شما عزیزان پرداختهایم تا بتوانید با این روش، پوستتان را زیباتر کنید.
در واقع تکنیک کاموفلاژ در گریم کردن شامل مراحل زیر است:
مرحله اول: تمیز کردن پوست
اولین گام قبل از آرایش، تمیز کردن پوست است. این کار باعث میشود منافذ پوستتان کاملاً تمیز شوند و ماندگاری آرایشتان بیشتر شود. برای این کار از یک پاک کننده صورت ملایم با شستشو یا بدون نیاز به شستشو کمک بگیرید.
مرحله دوم: مرطوب کردن صورت
برای داشتن یک آرایش تمیز و بینقص، حتماً از کرم مرطوب کننده متناسب با نوع پوستتان استفاده کنید. این کار باعث میشود مواد آرایشی راحتتر روی پوستتان قرار بگیرند.
مرحله سوم: استفاده از کاموفلاژ
ابتدا رنگ متناسب با پوستتان را از میان کرمهای کاموفلاژ پیدا کنید. حالا با اسفنج لاتکس، لایه اول کاموفلاژ را روی پوستتان بزنید؛ میتوانید این کار را دو یا سه بار این عمل را تکرار کنید تا رنگ پوست کاملاً یکدست شود.
اگر پوست نازکی دارید که رگهای آن به راحتی قابل رویت هستند، میتوانید چندین بار از کامفولاژ روی ناحیه مورد نظر بزنید.
البته به خاطر داشته باشید که نکته مهم در آموزش تکنیک کاموفلاژ ، زدن لایههای نازک روی پوست است. این کار باعث میشود که در پایان کار یک لایه ضخیم روی صورتتان نماند و آرایشی طبیعی داشته باشید.
مرحله چهارم: فیکس کردن آرایش
کاموفلاژها، بافت سنگینی روی پوست دارند و اگر تثبیت نشوند، به ویژه در هوای گرم ماندگاری کمتری خواهند داشت. پس پیشنهاد میکنیم در آخرین مرحله با استفاده از یک فیکساتور آرایش که بهتر است پودر بیرنگ باشد، کل صورتتان را بپوشانید.
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، با یک براش آرایشی نرم پودرهای اضافه را از روی صورتتان بردارید. حالا صورتتان آماده آرایش کردن است و میتوانید مطابق معمول شروع به آرایش کنید.
منبع مطلب: مجله الانزا