تپه اشرف چگونه می‌تواند زاینده‌رود را تا ابد جاری کند؟

اصفهان در مضیقه آب است؛ میزان این نقصان اینک به بیش از دوازده میلیارد و دویست‌میلیون مترمکعب رسیده و هر سال بیش از سیصدمیلیون متر مکعب بر آن افزوده می‌شود.

تصویر تپه اشرف چگونه می‌تواند زاینده‌رود را تا ابد جاری کند؟

به گزارش سایت خبری پرسون، محمد درویش کنشگر محیط زیست در یادداشتی نوشت: نوع چیدمانِ صنایع آب‌بر و آلاینده، وجود دامداری‌های بزرگ صنعتی، افزایش سطح زیر کشت و مهاجرپذیری استان سبب شده تا خطرناک‌ترین و گسترده‌ترین شکل فرونشست زمین در ایران به نام اصفهان سند بخورد! آباد بومی که حتی پیش از کشف تپه اشرف، حرف‌های زیادی برای تبدیل‌شدن به مهمان‌پذیر درجه یک ایران و منطقه داشت و دارد.

کافی است بدانیم ارزش نشان‌زدهای تاریخی و باستانی موجود در اصفهان، به تنهایی از سه کشور ترکیه، امارات متحده عربی و قطر بیشتر است، اما میزان درآمد اصفهان از صنعت گردشگری به یک‌صدم این کشورها هم نمی‌رسد! چرا؟

به اصفهان گفتند: در عوض استقرار صنایع آلاینده و مهاجرپذیری، آب بیشتر از حوضه آبخیز کارون برایت می‌آوریم؛ غافل از اینکه عملاً به ازای هر لیتر آب ورودی، شش لیتر بارگذاری بیشتر رخ داد و اینک بخشی از همان آب وارداتی در سامان، بن‌بروجن، گلاب یک و دو و یزد از حوضه زاینده‌رود خارج می‌شود تا بحران‌ها چند برابر شود.

به همه اینها اضافه کنید تاراج ارزشمندترین کوهستان‌های استان که تولیدکننده آب شیرین و حافظ تنوع‌زیستی هستند در کرکس و کلاه‌قاضی به بهانه معدن‌کاوی ... بخوان: خام‌فروشی!

امیدوارم عزم مدیران اصفهان بالفعل‌کردنِ پتانسیل‌های بالقوه در تپه اشرف و حمایت از توریسم سلامت با تقویت شهرک سلامت اصفهان و توسعه استحصال انرژی‌های نو به همراه گسترش پرماکالچر و هیدروپونیک باشد. باید آبخوان‌های اصفهان برای یک دوره ده ساله تنفس کنند، وگرنه اصفهان و کهن‌زادبوم‌های بی‌رقیبش در زیر زمینی که در حال فروریزش است، فرومی‌پاشد ...

395175

سازمان آگهی های پرسون