به گزارش سایت خبری پرسون، علی رفیعی روز پنجشنبه 8 اردیبهشت ۱۴۰۱ با اعلام این خبر افزود: «این همایش با هدف معرفی ظرفیتهای گردشگری خوراک و نقش پرنگ بانوان در توسعه این صنعت است.»
معاون گردشگری استان تهران عنوان کرد: «یکی از اهداف این همایش معرفی بانوان کارآفرین و خلاق در بخش غذا به صنعت گردشگری است.»
وى افزود: «تنوع خوراک، طعم، سبکهای میزبانی، آیینهای غذایی و معماری آشپزخانه ایرانی ظرفیت بسیار بالایی را در کنار صنایعغذایی برای توسعه گردشگری خوراک در استان تهران است.»
دنیا اخگری دبیر همایش صنعت غذا و گردشگری و رئیس گروه بانوان باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو ایران گفت: « حمایت و پشتیبانی از بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، نمایش زبان قالب ایران در آن سوی مرزها از طریق آشپزی سنتی و معرفی فعالیت بانوان این حوزه، تشکیل کارگروه،های تخصصی در حوزه آشپزی، خدمات غذا و گردشگری، توسعه برندسازی صنعت غذا و گردشگری، آشنایی هرچه بیشتر مردم با نوع فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، رشد صنعت غذا و گردشگری همزمان با توسعه فرهنگ کشور و تلفیق بهینه مباحث غذا و گردشگری با یکدیگر از اهداف این همایش است.»
اخگری افزود: « از دیگر محورهای این همایش تخصصی میتوان به بررسی نیازها و توانایی بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، مهندسی آشپزی و خدمات غذا در صنعت گردشگری، بررسی فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین در شهرهای مختلف ایران، توسعه فرهنگ سازی در تعیین نقش آفرینی سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری، معرفی غذاهایسنتی، بومی و محلی جهت توسعه صنعت غذا، آشنایی با بانوان موفق و فعال صنعت غذا و گردشگری با هدف توسعه و ارتقا حوزه، نقش کارگاه های آموزشی در توسعه فعالیت بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا و گردشگری و بررسی چارچوب های مهمان نوازی و میزبانی از دیدگاه بانوان سرآشپز و کارآفرین صنعت غذا اشاره کرد.»
وى افزود: «این همایش روز 17 اردیهشت از ساعت 16 الی 22 در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار میشود.»