به گزارش سایت خبری پرسون، ابوالفضل خواجوی راد مسئول کمیته آموزشی قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمیته آموزش اهداف مختلفی را دنبال می کند که مهمترین آنها جلوگیری از وارد آمدن آسیب به آموزش حضوری دانشجویان و اطمینان از سلامت اساتید، فراگیران و سایر دست اندرکاران آموزش است.
وی با اشاره به اینکه سیاستی که در قرارگاه کرونا اتخاذ شده، گفت: مقرر شد در مرحله اول بیمارستان های دانشگاهی غیر آموزشی و بیمارستان های سایر سازمانها و نهادها پذیرای بیماران کووید باشند و سعی شده بیمارستان های آموزشی در خط اول قرار نگیرند تا برنامه های اموزشی دچار تغییر نشود؛ در حال حاضر نیز بیشتر برنامه های آموزشی در این بیمارستانها است.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در قرارگاه کرونا و کمیته آموزش مسایل زیادی دنبال می شودکه از جمله آنها ارائه خدمت به بخش های کرونا با کمک اساتید و دانشجویان است. همچنین در کنار خدماتی که به بیماران ارایه می شود، برنامه ریزی برای حفظ ثبات آموزشی و به حداقل رساندن تغییرات در حوزه آموزش درحال پیگیری و انجام است.
وی با بیان اینکه تلاش می شود تا فرایندهای آموزشی حداکثر کارایی و ثبات را داشته باشد، خاطرنشان کرد: باتوجه به گستردگی و شیوع بیماری، در جلسات متعدد ضمن بررسی این مهم برنامه ریزی هایی انجام شده تا فعالیت های آموزشی کمترین آسیب را ببیند و اگر ضرورت ندارد، بخش های آموزشی درگیر نشده و یا حداقل درگیری را داشته باشند.
خواجوی راد ادامه داد: حفظ سلامت فراگیران و عوامل آموزشی در حین آموزش از دیگر اهداف کمیته آموزش است و در بحث کاهش تراکم حضور در بخش ها و نیز تهیه ملزومات محافظتی لازم، با همکاری معاونت غذا و دارو و معاونت توسعه تدابیری اتخاذ شده و دانشجویان نگران ملزومات مصرفی نباشند.
وی گفت: در شرایط اخیر با توجه به اختیاراتی که به شورای آموزشی دانشگاه تفویض شده و با وزارت بهداشت و دانشگاه های کلان منطقه ۹ در خصوص رصد و پایش وضعیت هماهنگی صورت گرفت. سویه اومیکرون در دو تا سه هفته آینده روند افزایشی دارد اما استراتژی اصلی درمان آن به صورت سرپایی و در درمانگاه ها است از همین رو بر امر واکسیناسیون تاکید می شود.
مسئول کمیته آموزشی قرارگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شیوه نامه ها هر دو هفته بازنگری می شود و درحال حاضر حضور دانشجویان در فعالیت های بالینی یک سوم شرایط عادی است، اضافه کرد: دروس تئوری نیز به صورت مجازی فعال یا ترکیبی ارائه خواهد شد.
وی تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ بر اساس ارزیابی شرایط در خصوص نحوه برگزاری کلاس های آموزشی تصمیم گیری می شود و سعی بر این است که حتی الامکان کلاسها را به صورت حضوری برگزار کنیم.
سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این شرایط برای دانشجویانی که به علت بیماری دچار مشکل آموزشی می شوند اجازه حذف درس داده می شود و یا اگر دانشجو به دلیل بیماری نتواند در امتحان شرکت کند، در صورت تایید مراجع ذیصلاح سعی می شود روال آموزشی دانشجو کمترین آسیب را ببیند.
وی گفت: رویکرد اصلی در حوزه آموزش بخصوص در رشته های پزشکی آموزش حضوری است و در خصوص آزمون های پایانی ترم براساس دستور العمل وزارت بهداشت باید حضوری برگزار شود.