پرند، شهر هوشمند می شود

دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند - رباط کریم و شرکت عمران شهر جدید پرند وبینار ملی« پرند، شهر هوشمند» با محوریت «پرند، شهر هوشمند؛ به سوی شهرهای جدید نسل نو» به اجرا در آورد و فردا اختتامیه این وبینار برگزار خواهد شد.
تصویر پرند، شهر هوشمند می شود

به گزارش سایت خبری پرسون، جمشید سلطانی نبی‌پور درباره نخستین وبینار ملی «پرند، شهر هوشمند؛ به سوی شهرهای جدید نسل نو» که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند- رباط کریم و شرکت عمران شهر جدید پرند برگزار می‌شود، اظهار کرد: سیاست برگزاری این همایش شناخت عملی دانش و تحول‌آفرینی در دانشگاه است.

وی افزود: دانشگاه می‌کوشد راه دانش و تجربه پژوهشگران و متخصصان در دانشگاه باز باشد و لازمه تشکیل این رنگین کمان ائتلاف، هم‌صدایی و مشارکت دسته جمعی اعضای هیئت علمی، دانشجویان، همکاران و متخصصان است که به تعامل، مشارکت و هماهنگی همه‌جانبه آنان با دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند - رباط کریم و شرکت عمران شهر جدید پرند نیازمندیم و مهم است که در این زمینه نظریه‌پردازان قدرتمند دانش در میان شرکت‌کنندگان حضور یابند.

صاحبنظران می‌توانند با تشکیل شرکت سهامی فکر با دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط‌کریم و شرکت عمران شهر جدید پرند شروع کننده این سیاست باشند که جنبه اصلاحی داشته باشد و نوآوری ایجاد کند و از عنصر پایداری و دوام در یک دوره طولانی مدت برخوردار باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط‌کریم و دبیر علمی همایش ملی نخستین وبینار «پرند، شهر هوشمند» بیان کرد: نظام پژوهشی دانشگاه نیازمند فرایند پیچیده به‌کارگیری و اجرای دانش و تجربه پژوهشگران بوده و چالش‌های پیش روی پژوهش اکنون نیازمند دانش جدید برای ایجاد تغییرات مورد انتظار است.

سلطانی نبی‌پور مطرح کرد: صاحبنظران می‌توانند با تشکیل شرکت سهامی فکر با دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط‌کریم و شرکت عمران شهر جدید پرند شروع کننده این سیاست باشند که جنبه اصلاحی داشته باشد و نوآوری ایجاد کند و از عنصر پایداری و دوام در یک دوره طولانی مدت برخوردار باشد.

وی اظهار کرد: با در پیش گرفتن سیاست پرورش تفکر عمومی باید توانایی همدل شدن را به دست آوریم و با تمایل به برقراری ارتباط مستمر با صاحبنظران و پژوهشگران در راه رسیدن به هدف، شکاف میان دانشگاه و صنعت و جامعه برداشته شود.

باید به دنبال مهارت‌های جدیدی برای ارتباط با صنعت باشیم

پرند بهترین ظرفیت برای افرادی است که خواهان پیاده‌سازی دانش خود در این شهر جدید هستند، چراکه پرند بالاترین ظرفیت را برای هوشمند شدن دارد و شرکت عمران پرند نیز به‌عنوان زیرمجموعه دولت از اینگونه طرح‌ها حمایت خواهد کرد.

علی یزدانی دبیر کمیته علمی وبینار ملی «پرند، شهر هوشمند؛ به سوی شهرهای جدید نسل نو» هم با تأکید بر تحقق سند توسعه چهارم دانشگاه و لزوم ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت گفت: از اهداف این همایش، تدارک فرصت‌های رشد و توسعه دانشگاه است و برای دستیابی به این مهم باید به دنبال زبان و مهارت‌های جدیدی برای ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه باشیم.
وی افزود: در این راستا هدف اصلی وبینار «پرند، شهر هوشمند؛ به سوی شهرهای جدید نسل نو» تواناسازی و قادرسازی افراد به سلاح‌های مجهز علمی بوده تا با گشودن درها، ذهن‌ها و امکانات به عنوان پادزهری بر پژوهش‌های بی روح، خشک و پوچ عمل کنیم.

دبیر کمیته علمی وبینار «پرند، شهر هوشمند» از برگزاری این همایش برای همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند و رباط کریم و شرکت عمران شهر جدید پرند بر اساس اعتماد بالا با مشارکت دسته جمعی ابراز خرسندی و از متخصصان دعوت کرد.

مدیر شرکت عمران شهر جدید پرند در این نشست بیان کرد: پرند بهترین ظرفیت برای افرادی است که خواهان پیاده‌سازی دانش خود در این شهر جدید هستند، چراکه پرند بالاترین ظرفیت را برای هوشمند شدن دارد و شرکت عمران پرند نیز به‌عنوان زیرمجموعه دولت از اینگونه طرح‌ها حمایت خواهد کرد.

محسن وطن‌خواهی افزود: امیدواریم وبینار ملی پرند شهر هوشمند در راستای هوشمندسازی، پیشرفت شهر جدید پرند و کشور مؤثر باشد.

384302