خادمیان در واکنش به پیشنهاد خواندن نماز باران:

ائمه جمعه ابتدا جنبه‌های مادی کمبود آب را بیان کنند/ مادیات و معنویات مکمل یکدیگرند

یک مدرس حوزه بیان کرد: حضرت علی فرمودند، اگرکسی آب و خاک در اختیار داشت و گفت فقیرم، او را لعنت کنید. انسان اول باید مسائل مادی خود را رفع کند. در رابطه با کمبود آب نیز همین وضعیت است، ابتدا باید جنبه‌های مادی کمبود آب بیان شود و ائمه جمعه باید متوجه باشند که امروز تمام دنیا در حال شنیدن صحبت‌های آنان هستند. 
تصویر ائمه جمعه ابتدا جنبه‌های مادی کمبود آب را بیان کنند/ مادیات و معنویات مکمل یکدیگرند

سید حسین خادمیان نوش آبادی، مدرس حوزه در خصوص صحبت یک نماینده مجلس و همچنین ائمه جمعه در خصوص خواندن نماز باران برای رفع مشکل بی‌آبی کشاورزان به خبرنگاران سایت خبری پرسون، گفت: در هستی انسان دارای دو نیروی معنوی، روحی و جسمانی است. خواب دیدن دال بر همین بعد روحانی جهان است. بنابراین به یقین یک نیروی معنوی در عالم است و انکار آن، منکرشدن بدیهیات است.

خادمیان نوش آبادی تصریح کرد: در این فضا اگر انسان بخواهد صحیح زندگی کند به معنویت نیاز دارد، همان‌گونه که جسم با ورزش کردن تقویت می‌شود، روح نیز با تمرین قوی می‌شود. معنویات و مادیات مکمل یکدیگرند.

وی افزود: به تعبیر بزرگان متکلم باید فصیح و بلیغ باشد و اگر عاری از این ویژگی‌ها باشد، سخنان‌اش در جامعه ممکن است انعکاس‌های منفی داشته باشد. این که صرفا برای رفع کم آبی به معنویات متوسل شویم، برای برخی قابل هضم نیست. خطابه به ویژه در سنگر نماز جمعه باید همراه با دقت و مدیریت باشد.

این مدرس حوزه گفت: باید با توضیحات کافی و وافی به مردم گفت برای برخی امور مانند کم‌آبی از نظر معنوی می‌توان اقداماتی انجام داد. البته معنویت وقتی کمک کننده مادیات است که راه صحیح را انتخاب کنیم. برای خرید نان نمی‌توان به قصابی مراجعه کرد.

خادمیان نوش‌آبادی ادامه داد: خداوند دعای چند گروه را از جمله بیماری که به طبیب مراجعه نمی‌کند و شفا می‌خواهد را اجابت نمی‌کند و می‌فرماید وقتی دردی را درمان می‌کنم که انسان طریق مادی‌اش را طی کرده باشد، زیرا روح و جسم با یکدیگر می‌توانند انسان را به کمال برساند و روح معنوی قوی با جسم ضعیف به دستاوردی نمی‌رسد. حتی امام علی هنگام ضربت توسط یک طبیب مسیحی مورد مداوا قرار می‌گیرند و این نشان می‌دهد حتی در صورت اوج معنویت و در جایگاه امام نیز باید راهکار مادی و عقلانی را طی کرد.

وی تصریح کرد: حضرت علی فرمودند، اگرکسی آب و خاک در اختیار داشت و گفت فقیرم، او را لعنت کنید. انسان اول باید مسائل مادی خود را رفع کند. در رابطه با کمبود آب نیز همین وضعیت است، ابتدا باید جنبه‌های مادی کمبود آب بیان شود و ائمه جمعه باید متوجه باشد که امروز تمام دنیا در حال شنیدن صحبت‌های آنان هستند.

این مدرس حوزه بیان کرد: سابق بر این هر کسی حق منبر رفتن نداشت و خطیب باید علامه بود تا اجازه صحبت پیدا می‌کرد. زیرا مردم تصور می‌کنند، وی بلندگو اسلام است. طرف مقابل نیز باید دقت کند که صحبت‌هایی که گوش می‌کند برداشت شخصی یک امام جمعه است و یا حرف اسلام، خطیب نماز جمعه وقتی دعوت به معنویت می‌کند، باید ابعاد مادی را نیز مطرح کند.

خادمیان نوش‌آبادی گفت: بحث نماز استسقا نیز باید توسط متخصصین مربوط مطرح شود و بیان این موضوع از سوی هر شخصی از جمله نماینده مجلس ممکن نیست. نماینده مجلسی که این مسئله را مطرح می‌کند باید بداند که تمام بحران‌های اقتصادی و طبیعی صرفا و مشخصا به دلیل سوءمدیریت برخی از مسئولین است که تخصص لازم را ندارند. متأسفانه این چرخه انتقال مسئول از این ساختمان به آن ساختمان در تمام دولت‌ها در حال تکرار است و شخصیت‌هایی که نبوغ و استعداد آنها مشخص شده، مجدد به کار گرفته شده‌اند. در چنین شرایطی نه تنها مادیات بلکه معنویات نیز زیر سوال می‌رود و مردم اذیت می‌شوند.

این مدرس حوزه گفت: در یک جامعه سالم، مسئول متعهد باید هوای تنفسی را سالم، خاک را مستعد و بحث کمبود آب را مدیریت کند. در واقع باید در بعد مادی مدیر شهر و مردم آب، خاک و هوا را سالم نگاه دارند. این نوع مدیریت عقلانی به معنویات کمک می‌کند و در کنار آن نماز استسقا نتیجه‌بخش است.

367872

سازمان آگهی های پرسون