پرسون گزارش می‌دهد:

آیا تغییر رئیس، وضعیت صدا و سیما را بهبود می‌بخشد؟

پیش‌بینی‌های مثبتی در خصوص اقدامات رئیس جدید سازمان صدا و سیما برای انجام تغییر و تحولات مثبت در این سازمان وجود دارد.
تصویر آیا تغییر رئیس، وضعیت صدا و سیما را بهبود می‌بخشد؟

به گزارش سایت خبری پرسون، بعد از 5 سال رئیس سازمان صدا و سیما تغییر یافت و رهبری، پیمان جبلی از معاونان همین سازمان را برای ریاست منصوب کرد. با هر تغییر و تحول و حضور افراد جدید، این سوال به وجود می‌آید که آیا شاهد بهبود وضعیت خواهیم بود و شخصیت جدید چقدر می‌تواند در این تحول موثر باشد؛ به ویژه این که در چند سال گذشته و در دوره علی عسگری رسانه ملی با چالش‌های مختلفی مواجه شد و مخاطبان آن ریزش کرد و اکنون انتظار از جبلی برای تغییرات مثبت بیشتر است.

انتصاب فردی از درون این سازمان برای ریاست از جمله موارد مثبت این تغییر است که نوید بهبود وضعیت سازمان صدا و سیما را به دلیل شناخت و هماهنگی بیشتر می‌دهد. هر چند برخی رویه‌ها در سازمان صدا و سیما تثبیت شده است و صرفا سلیقه قشر اندکی است و با خواست عموم مردم فاصله بسیاری دارد. عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما، معاون سیاسی (خبر) صداوسیما، دبیر اخبار خارجی بخش شامگاهی رادیو، دبیر اخبار خارجی و داخلی اخبار تلویزیون، سردبیر اخبار سراسری شبکه ۲ سیما، مدیرکل اخبار داخلی واحد مرکزی خبر، راه اندازی و مدیریت 2 شبکه خبری انگلیسی زبان پرس تی وی و عربی زبان العالم صداوسیما از جمله سوابق جبلی است.

در همین مدت کوتاه واکنش‌های مثبت و منفی راجع به تغییر رئیس رسانه ملی انتشار یافته و برخی فعالان رسانه‌ای نیز پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کرده‌اند.

عزت‌الله ضرغامی که از روسای سابق صدا و سیما است و اکنون به وزارت میراث فرهنگی رسیده است در خصوص این انتصاب نوشت: "انتخاب آقای پیمان جبلی نشان تیزبینی رهبر انقلاب است. جبلی دلبسته مقام و ریاست نیست. دانش، خلاقیت و تجربه او ضامن موفقیتش است. خوانش های فرامتنی بلای جان سازمان است، شجاعت او می تواند سپر این بلا باشد."

سید عباس صالحی، وزیر سابق ارشاد نیز با این نوشته به این موضوع واکنش نشان داد. "صدا و سیما حزب نیست. صدا و سیما منبر نیست. صدا و سیما بوق نیست. صدا و سیما بنگاه نیست. صدا و سیما اداره نیست. اگر بدانیم که صدا و سیما چی نیست و دور بر آن نگردیم، می توان به آینده امیدوار بود."

مجری برنامه چشم انداز که از صدا و سیما پخش می‌شود نیز در این رابطه می‌گوید: "رئیس جدید مردمی و هم متخصص است و تجربه دارد."

عباس عبدی، فعال سیاسی واکنش متفاوتی به صحبت‌های اولیه پیمان جبلی داشت. وی می‌گوید سخنان رئیس جدید صدا و سیما می‌تواند ویژگی‌های یک حزب و نهاد سیاسی باشد و نه یک رسانه، با این حساب باید منتظر نهایی شدن حزب صدا و سیما بود.

بازگشت فردوسی‌پور در دوره جدید

جبلی، رئیس جدید صدا وسیما در آغاز ریاست خود طی توئیتی گفته که صدا و سیما باید رسانه کسانی باشد صدایشان به جایی نمی‌رسد و نه طبقه خاص جدای از مردم. همچنین وی در خصوص درخواست بازگشت عادل فردوسی‌پور به صدا و سیما گفته است که منعی ندارد و می‌توانند برگردند. با این صحبت‌ها و مواضع جبلی باید منتظر اقدامات سازنده و مثبتی در این رسانه عظیم شد.

صرف پخش برنامه نود و بازگشت مجری محبوب آن عادل فردوسی‌پور موج مخاطبان به این سازمان را باز می‌گرداند و در جذب مخاطب و نگاه مردم به صدا و سیما تغییرات اساسی ایجاد می‌کند و مقدمه خوبی برای نزدیکی هر چه بیشتر و پیوند مجدد مردم و این سازمان است؛ به امید آن که رسانه ملی واقعا ملی باشد.

363256

سازمان آگهی های پرسون