رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش:

تدریجی به سوی آموزش حضوری حرکت می‌شود

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه رعایت پرتکل‌های بهداشتی و رعایت یک و نیم متر فاصله دانش‌آموزان به عنوان اصل آموزش و پرورش برای برگزاری کلاس‌های حضوری است گفت: تدریجی به سوی آموزش حضوری حرکت می‌شود.
تصویر تدریجی به سوی آموزش حضوری حرکت می‌شود

به گزارش سایت خبری پرسون از استان زنجان، حسن ملکی معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز در حاشیه بازگشایی مدارس در جمع خبرنگاران در خصوص بازگشایی مدارس اظهار داشت: به طور رسمی از سوم مهرماه بازگشایی مدارس آغاز می‌‌شود زیرا رویکرد کشور و وزارت آموزش و پرورش این است که به طور تدریجی به سوی آموزش حضوری حرکت کنیم.

وی افزود: بازگشایی مدارس در چند مرحله انجام خواهد شد مرحله نخست این است که دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری که تعداد آن‌ها در کلاس بیشتر از 15 نفر نیست شروع کنیم زیرا علاوه بر تعداد کم آن‌ها دسترسی به ابزارهای فناوری مثل تبلت و تلفن همراه معمولا برای این دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست و چاره‌ای جز آموزش حضوری وجود ندارد البته آموزش حضوری بسیار مطلوب‌تر است.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش به مرحله دوم شروع مدارس اشاره کرد و گفت: مدارسی که تعداد دانش‌آموزان آن کمتر از 300 نفر باشند می‌توانند با شرط رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از جمله رعایت فاصله یک و نیم متر دانش‌آموزان و همچنین ضوابطی که طی بخشنامه به مدارس ابلاغ شده و همین طور با اقناع خانواده دانش آموزان و کسب مجوز از منطقه یا ناحیه خود کلاس‌های حضوری را شروع کنند.

وی به تراکم کلاس‌ها اشاره کرد و افزود: در الگوی که به مدیران استان‌ها ارسال شده به مدارس اختیار داده شده با همراهی و همفکری شورای مدرسه و انجمن اولیاء و مربیان می‌توانند دانش آموزان را گروه‌بندی کنند زیرا آنچه مسلم است اینکه فاصله بین دانش‌آموزان باید با توجه به فضای مدرسه حتما یک و نیم متر باشد و این اصل برای آموزش و پرورش است تا بتواند کلاس‌ها را حضوری برگزار کند.

ملکی بیان کرد: اگر فضای مدرسه برای برگزاری کلاس‌های حضوری امکان‌پذیر نبود مدیران می‌توانند با موافقت منطقه کلاس‌ها را گروه‌بندی کنند یعنی به صورت ترکیبی دانش‌آموزان را به چند گروه تقسیم کنند تا دانش‌آموزان هم بتوانند از کلاس‌های حضوری بهره ببرند و هم از آموز‌ش‌های غیر حضوری استفاده کنند.

وی به مدارس با جمعیت بالا اشاره کرد و گفت: این مدارس که بیشتر در کلان‌شهرها وجود دارد می‌توانند با کسب مجوز از آموزش و پرورش منطقه خود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله یک و نیم متری با توجه به فضای مدرسه کلاس‌ها را به شکل حضوری و غیرحضوری برگزار کند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش گفت: شروع کلاس‌های حضوری مرحله اول از آغاز مهر ماه ، مرحله دوم از نیمه دوم مهر و کلاس‌های گروه سوم از نیمه اول آبان ماه خواهد بود.

وی به علت مرحله‌بندی کلاس‌ها اشاره کرد و گفت: به علت تراکم دانش آموزان در برخی مدارس که خود عامل مهمی در تصمیم‌گیری در‌برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری خواهد بود زیرا هر چه تعداد دانش‌آموزان با توجه به فضای محدود برخی مدارس بیشتر باشد کار پیچیده تر خواهد شد.

ملکی تصریح کرد: برگزاری کلاس‌ها اجباری نیست زیرا آنچه مهم است اقناع اولیا می‌باشد البته با توجه به آمار و تحقیقات انجام شده در یک سال گذشته اولیاء متوجه شده‌اند که آموزش‌های غیرحضوری هیچ وقت جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد و بیشتر اولیاء تمایل دارند تا کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

منبع: تسنیم

351848

سازمان آگهی های پرسون