به گزارش سایت خبری پرسون، میرهاشم موسوی، سرپرست سازمان تامین اجتماعی در این مراسم با تشکر و قدردانی از حسن اعتماد مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار امیدواری کرد با همکاری و مشارکت همه بخش ها به آرمان های دولت سیزدهم در حوزه رفاه و تامین اجتماعی جامه عمل پوشانده شود.
موسوی با اشاره به اهمیت موضوع تامین اجتماعی در سیاست های اجتماعی و اقتصادی جوامع مختلف کشورگفت: از منظر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که مسئله عدالت اهمیت ویژه ای دارد در نتیجه موضوع رفاه و تامین اجتماعی در کشور ما در مقایسه با سایر حاکمیت ها اهمیت فوق العاده تری دارد.
وی سه مفهوم تحول، عدالت و اعتماد را شاخص های رویکرد خود در مدیریت و برنامه ریزی برشمرد و افزود: علیرغم همه تلاش های خوبی که در مجموعه تامین اجتماعی انجام شده است و با توجه به ظرفیت های مناسب در حوزه های مادی، معنوی و انسانی این سازمان، باید به مسئله تحول نگاه ویژه تری داشته باشیم. در بخش های مختلف این سازمان با چالش مواجه هستیم و فقط با جهاد انقلابی و رویکرد تحول گرایانه می توان مشکلات را رفع کنیم.
موسوی ادامه داد: تحول را در سه بعد تحول در چشم انداز و نگاه کلان، تحول در جهت گیری و سیاست های مرتبط و تحول در روندها، کارکردها و عملیات و اقدام و عمل دنبال می کنیم.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی گفت: دومین مفهوم مورد تاکید ما عدالت است که جهت کار ما را مشخص می کند. باید به گونه ای عمل کنیم که در نتیجه آن ها حق به حق دار برسد. اموال این سازمان حق الناس است و ما امانتدار آن هستیم و با اتخاذ رویکرد عدالت باید مناسبات را عادلانه کنیم. در انتصابات 5 شاخص مورد اشاره وزیر محترم کار اولویت است
وی در توضیح سومین شاخص مبنای فعالیت ها و اقدامات در سازمان تامین اجتماعی افزود: بایستی کارآیی و کارآمدی را به حدی برسانیم تا رضایت عمومی حاصل شود. شاخص اصلی ما کسب رضایت جامعه هدف است. در صورت ایجاد رضایت اعتماد ایجاد می شود.
موسوی با تاکید بر اینکه ساماندهی امور و فعالیت ها بر اساس سه اصل تحول، عدالت و اعتماد شدنی است،گفت: قصد داریم با اتخاذ این رویکرد الگوی موفق تامین اجتماعی در کشور را عرضه کنیم.
وی در پایان از تلاش های آقای سالاری در مدت مدیریت در سازمان تامین اجتماعی تقدیر و برای ایشان آرزوی سلامت و توفیق کرد.
سالاری: تامین اجتماعی معادل یک سوم بودجه کشور هزینه می کند
مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی گفت: به عنوان یک شهروند ایرانی که ۲۴ ماه در اینجا به مردم خدمت کردم به عنوان پژوهشگر در محل کار سابقم حاضر میشوم و بدون هیچ انتظاری آمادگی دارم مشورت بدهم و اگر لازم بود همفکری کنم.
مصطفی سالاری: خداوند را سپاسگزارم توفیق داد در جمع افرادی باشم که شایسته خدمتگذاری اند. نیمی از کشور بیمه شده تامین اجتماعیاند و خدمات مهمی را در حوزه درمان و مستمری ها از این سازمان دریافت میکنند.
وی افزود: این موضوع اهمیت سازمان را نشان میدهد و تفاوت اساسی اش با دیگر سازمانها در این است که درآمد هزینه ای است و متکی به بودجه دولتی نیست و ذره ذره پولی که سرماه خرج میکنیم و معادل یک سوم بودجه کشور است را باید از ۱۴ میلیون نفر در قالب حق بیمه وصول کنیم.
سالاری با بیان اینکه کارگران و بازنشستگان صاحب اینجا هستند و ما بیشتر امانتداریم که باید درست و عادلانه و در چارچوب قانون هزینه کنیم، گفت: امروز دریافتی بازنشستگان دو و نیم برابر شده است و اگر تلاش همکاران و همت جمعی نبود نمیتوانستیم این کار مهم را انجام دهیم، گفت: اتفاقی که باید می افتاد در حوزه نسخه الکترونیک محقق شد. هر چند برخی دستگاهها همراهی نکردند اما ما پیش رفتیم و معتقدم بزرگترین اقدام تحولی دیجیتال بوده است. طرح ۳۰۷۰ شعب را خلوت کرد. اقدامات خوب دیگری در تنقیح قوانین افتاد. با تادیه بدهی صورت گرفته دولت، تا سه سال آینده برای تامین منابع و نقدینگی مشکلی نخواهیم داشت.
مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه راه نجات نظام بیمه ای و بهداشت و درمان کشور در اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع است، گفت: به سمت الکترونیکی شدن رفتیم اما هنوز کارهای زیادی باید انجام شود. دائمی کردن متناسب سازی حقوق ها با پایداری منابع نیز بسیار مهم است که باید دنبال شود.
وی در پایان سخنان خود گفت: اگر قصوری بوده از جامعه کارفرمایان، کارگران و بازنشستگان عذرخواهی میکنم و اگر دستاوردی بوده حاصل تلاش همگان بوده است. به همکاری با شرکای اجتماعی، همکارانم در تامین اجتماعی و همه مدیرانی که پشتیبان ما بودند افتخار میکنم و برای آقایان عبدالملکی و موسوی آرزوی توفیق میکنم.