به گزارش سایت خبری پرسون از استان زنجان، یحیی رضایی، مسئول زراعت جهادکشاورزی ماهنشان گفت: ۱۰۰ کشاورز سالانه به طور میانگین ۲۴ هزار تُن خربزه از این شهرستان تولید و روانه بازار میکنند.
او افزود: ۶۰۰ هکتار از اراضی ماهنشان زیر کشت محصولات جالیزی است که از روش زیر پلاستیکی برای تولید خربزه استفاده شده است.
رضایی ادامه داد: مدیریت صحیح آب، مبارزه با بیماری ریشه بوتهها و برداشت زود هنگام محصول از مزایای کشت زیر پلاستیک است.
مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان ماهنشان گفت: به طور میانگین از هر هکتار ۵۰ تُن خربزه برداشت میشود که کشت رقم مشهدی از مهمترین ارقام خربزه در ماهنشان است.
رضایی افزود: خربزه تولیدی در این شهرستان علاوه بر مصرف در داخل استان به آذربایجان های شرقی و غربی، تهران و رشت ارسال میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان