در شبکه اجتماعی داخلی، می‌شود فیلم سیلی زدن به سرباز را پخش کرد؟

مردم دوست دارند مسابقه دو میدانی دختر ایرانی را تماشا کنند. صداوسیما این مسابقه را سانسور کرد، آیا در شبکه‌های اجتماعی داخلی می‌شود این مسابقه را دید؟
تصویر در شبکه اجتماعی داخلی، می‌شود فیلم سیلی زدن به سرباز را پخش کرد؟

به گزارش سایت خبری پرسون، مصطفی داننده نوشت: پژمان‌فر عضو ارشد جبهه پایداری در مجلس یازدهم گفته است که:« در صورت اجرای طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی ۱۰ میلیون اشتغال امن و پایدار ایجاد خواهد شد. در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار شغل در فضای مجازی وجود دارد که پایدار نیست، اما در صورت اجرای طرح صیانت این اشتغال پایدار خواهد شد.»

با یک طرح مجلس قرار است از 100 هزار شغل ناپایدار به 10 میلیون شغل پایدار برسیم. چقدر خوب! به نظرم هرچه سریعتر این طرح را اجرایی کنند که مشکل بیکاری در کشور به صورت تمام و کمال حل شود. واقعا چرا این همه سال دست روی دست گذاشته بودید و طرحی برای صیانت از فضای مجازی انجام ندادید؟

به نظرم بهتر است طرحی به عنوان صیانت از فضای حقیقی هم در مجلس تصویب کنند که میزان شغل پایدار به 50 یا 60 میلیون برسد. چه اشکالی دارد که اصلا همه مردم ایران به کسب درآمد برسند.

اصلا بهتر مجلسی آدم‌ها هر روز در صحن پارلمان یا کمیسیون‌های ویژه طرح تصویب کنند تا میزان اشتغال در کشور هر روز بالا و بالاتر برود.

از شوخی گذشته و در ادامه این نوشتار از جناب پژمان‌فر و همه آنهایی که به این طرح رای دادند و به دنبال صیانت از فضای مجازی هستند یک سوال ساده دارم.

آیا در شبکه‌های اجتماعی داخلی که انشالله بهترین کیفیت جهانی را دارند، می‌شود از سیلی نماینده مجلس به سرباز حرف زد و فیلم آن را منتشر کرد؟ می‌شود به داد و بیداد نماینده مجلس در گمرک پرداخت؟ می‌شود از رفتارهای ناشایست مقامات دولتی سند منتشر کرد؟

می‌دانید که با گسترش فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، مسئولین کشور در یک اتاق شیشه‌ای قرار گرفتند و هر حرف و کلام آنها زیر ذره بین افکار عمومی بود. دیگر نمی‌شد حرفی زد و کاری کرد بدون اینکه کسی مطلع شود.

الان در یک فرمانداری یک شهر کوچک وقتی فرماندار رفتار خلاف عفتی انجام می‌دهد، تمام مردم متوجه آن می‌شوند. این درحالی است که در زمان‌های نه چندان دور فقط اهالی آن شهر یا استان در جریان داستان قرار می‌گرفتند.

نکند خدای ناکرده این شیشه‌های این اتاق دودی شود. خدای نکرده، نکند دوباره دیوارهای اتاق مسئولین آجری شود و مردم در جریان قرار نگیرند. البته که شما استاد برگزاری جلسات غیرعلنی هستید و زیاد علاقه ندارید مردم در جریان تصمیمات باشند و همین رفتار حسابی ما را می‌ترساند.

بله، یکی از دلایل علاقه مردم به شبکه‌های اجتماعی خارجی، همین رسیدن اخبار بدون سانسور است. اخباری که در رسانه‌های داخلی به ویژه صداوسیما منتشر می‌شود لای زر ورق سانسور پیچیده شده است و مردم تشنه اخبار بدون سانسور هستند.

مردم دوست دارند مسابقه دو میدانی دختر ایرانی را تماشا کنند. صداوسیما این مسابقه را سانسور کرد، آیا در شبکه‌های اجتماعی داخلی می‌شود این مسابقه را دید؟

من که بعید می‌دانم. امیدوارم نمایندگان محترم پاسخی برای این سوال‌ها داشته باشند و بدون شفاف شدن همه‌ی زوایا طرحی را در کمیسیونی خاص تصویب نکنند.

توجه: مطلب مندرج صرفا دیدگاه نویسنده است و رسانه پرسون در قبال آن هیچ موضعی ندارد.

منبع: عصر ایران

328535

سازمان آگهی های پرسون