آشپزخانه پرسون

برگر مک‌‌ دونالد!

همبرگر مک دونالد، پرفروش‌ترین ساندویچ جهان است. مک‌دونالد با حدود ۳۹ هزار شعبه در ۱۰۰ کشور جهان، رتبه دوم بزرگ‌ترین رستورا‌ن‌های جهان را بعد از استارباکس به خود اختصاص داده است. در مطلب زیر این ساندویچ خوشمزه را آموزش می دهیم.
تصویر برگر مک‌‌ دونالد!

به گزارش سایت خبری پرسون، همبرگر مک دونالد، پرفروش‌ترین ساندویچ جهان است. مک‌دونالد با حدود ۳۹ هزار شعبه در ۱۰۰ کشور جهان، رتبه دوم بزرگ‌ترین رستورا‌ن‌های جهان را بعد از استارباکس به خود اختصاص داده است. مجموعه مک دونالد ادعا می‌کند که پرفروش‌ترین غذای این رستوران، ساندویچ همبرگر است. بعد از همه‌گیری کرونا در سطح جهان و مراجعه کمتر مردم به رستوران‌ها، مدیران مک دونالد تصمیم گرفتند تا در راستای انجام مسئولیت اجتماعی، دستور پخت همبرگر مک دونالد، پرفروش‌ترین ساندویچ این کمپانی بزرگ را منتشر کنند. مقالات حوزه سلامت مجله پرسون را برای سلامتی بهتر مطالعه کنید.

مواد لازم برای یک نفر

پودر پیاز نصف قاشق چای‌خوری

آب جوش ۲ قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ‌کرده راسته گوساله ۱۰۰ گرم

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک

سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری

سس خردل نصف قاشق چای‌خوری

نان همبرگر مک دونالد ۱ عدد

طرز تهیه

۱. ابتدا تمام مواد به‌جز سس خردل و سس کچاپ را حدود ۵ دقیقه به خوبی با یکدیگر ورز بدهید تا طعم و بافت یکنواختی پیدا کنند.

۲. بعد از ورز دادن، مواد را بین دو کیسه فریزر بگذارید و به شکل همبرگر دربیاورید. همبرگر را حدود ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید تا فرم منسجمی بگیرد.

۳. بعد از یک ساعت، برگر را روی منتقل یا کباب‌پز، بپزید. هر طرف برگر باید حدود ۳ دقیقه حرارت ببیند. اگر منقل یا کباب‌پز ندارید، می‌توانید کف تابه‌ای نچسب را با مقدار کمی کره چرب کنید و پس از اینکه تابه به اندازه کافی داغ شد، برگر را داخل آن قرار دهید.

۴. هرگز هنگام پختن همبرگر روی سطح آن فشار نیاورید تا چربی برگر از بافت آن جدا نشود. در این صورت، یک برگر کاملا نرم و آبدار خواهید داشت.

۵. وقتی که همبرگر در حال پختن بود، نان مک دونالد را از وسط باز کنید و یک سمت آن را آغشته به سس کچاپ و سمت دیگر را آغشته به سس خردلی که دستور داشتید، بکنید.

۶. پس از پخت برگر، آن را روی آن قسمت از نان که سس کچاپ زده‌اید، قرار بدهید.

۷. روی برگر خیارشور خردشده بچینید و تکه بعدی نان را روی برگر و خیارشور بگذارید. ساندویچ شما آماده است!

۵ نکته درباره همبرگر

۱. در صورت تمایل می‌توانید یک ورق پنیر چدار یا گودا روی برگر بگذارید تا ساندویچ خود را از همبرگر به چیزبرگر تبدیل کنید. برای این کار باید وقتی یک بار برگر را برگرداندید، پنیر را روی سطح پخته‌شده برگر بگذارید تا همزمان با پختن بخش پایینی برگر، پنیر هم آب بشود.

۲. در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ را ورقه کنید و با کمی کره، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه تفت بدهید تا آب قارچ کاملا کشیده و قارچ شما سرخ بشود. بعد از پخت کامل برگر می‌توانید قارچ‌های سرخ‌شده را داخل ساندویچ همبرگر بریزید تا یک قارچ‌برگر هیجان‌انگیز داشته باشید.

۳. بسیاری از افراد دوست دارند که مقداری پیاز کاراملی در ساندویچ برگر خود داشته باشند. برای تهیه پیاز کاراملی مخصوص برگر، کافی است تا یک عدد پیاز متوسط را به صورت خلالی نازک خرد کنید. سپس پیاز‌ها را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن، ۴ قاشق غذاخوری آب جوش و ۱۰ گرم کره داخل تابه گودی بریزید و درِ تابه را بگذارید. حرارت را ملایم کنید تا پیاز‌ها به آرامی بپزند و در نهایت سرخ و کاراملی بشوند. در دقایق آخر می‌توانید کمی نمک و پودر فلفل به پیاز‌ها اضافه کنید.

۴. یکی از بهترین همراهان ساندویچ برگر، مخلوط پیاز و جعفری است. شما می‌توانید برای یک عدد ساندویچ همبرگر، یک پیاز کوچک و ترجیحا بنفش را به صورت خلالی نازک برش بزنید و سپس ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده به پیاز‌ها اضافه کنید. این ترکیب را در آخرین مرحله داخل ساندویچ برگر بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

۵. درنهایت اینکه نان برگر مک دونالد در تمامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی در دسترس است!

327991

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون