آشپزخانه پرسون

کوکوی مرغ

اگر از گوشت چرخ‌کرده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است.

تصویر کوکوی مرغ

به گزارش پرسون، اگر از گوشت چرخ‌کرده بیزارید و دنبال یک غذای بدون برنج هستید، کوکوی مرغ پیشنهاد جذاب و لذیذی است.

یک کوکو با مرغ و انواع سبزیجات که هم مغذی است هم سیرتان می‌کند. کوکویی که در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دادتان می‌رسد و طعم‌اش آن را به یک وعده غذایی ثابت برای‌تان تبدیل می‌کند.

مواد لازم

سینه مرغ: یک عدد

جعفری خردشده: به مقدار لازم

سیب‌زمینی پخته‌شده: یک عدد

هویج پخته‌شده: یک عدد

پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

نمک، زردچوبه، فلفل و زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه

سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده با شعله ملایم می‌پزیم تا آب آن کشیده شود.

سیب‌زمینی و هویج را پخته و گرم گرم آن را رنده می‌کنیم.

مرغ را ریش ریش کرده و سیب‌زمینی و هویج را مجدداً مخلوط و پیاز داغ را هم اضافه می‌کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، آرد سوخاری، نمک و فلفل آن را خوب ورز می‌دهیم.

کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی‌داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می‌دهیم و در روغن سرخ می‌کنیم.

326061

مطالب مرتبط