آشپزخانه پرسون

سالاد پنه مرغ با سس آلفردو

پاستا پنه مرغ آلفردو، یک غذای سریع و خوشمزه می‌باشد که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامه‌ای دارد و می‌توان برای تهیه آن از مرغ یا سبزیجات مختلفی استفاده کرد.

تصویر سالاد پنه مرغ با سس آلفردو

به گزارش سایت خبری پرسون، سال‌ها پیش و درست از اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو اقدام به تهیه نوعی پاستای پنه با سس مخصوص کرد و طعم لذیذ آن غذا موجب شد تا این پاستا با نام این سرآشپز ثبت شود و به یک غذای معروف و خوشمزه در دنیا تبدیل شود. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو آشنا شوید، بهتر است بدانید که پنه به نوعی پاستای لوله‌ای شکل گفته می‌شود که به شکل‌های مختلفی طبخ می‌شود.

اما شاید معروف‌ترین طعمی که همه ما از پنه می‌شناسیم، همراه با سس آلفردوی مخصوص باشد. یک غذای سریع و خوشمزه که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامه‌ای دارد و می‌توان برای تهیه آن از مرغ یا سبزیجات مختلفی استفاده کرد. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را بخوانید.

نکات طرز تهیه

۱. برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعم‌تری داشته باشید، می‌توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاده کنید.

۲. سیر تأثیر زیاد در خوشمزه شدن پاستا پنه دارد، اما اگر بوی سیر را دوست ندارید، می‌توانید از کمی پودر پیاز به جای آن استفاده کنید.

۳. به جای استفاده از شیر معمولی، می‌توانید از شیر بادام استفاده کنید.

۴. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، می‌توانید از جعفری خشک استفاده کنید.

۵. برای خوش طعم‌تر شده پاستا پنه می‌توانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.

۶. اضافه کردن مقداری مارچوبه به سس موجب خوش طعم‌تر شدن سالاد می‌شود.

۷. برای خوشمزه‌تر شدن پاستا پنه می‌توانید سبزیجاتی مثل قارچ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی، زیتون و نخود فرنگی را هم به غذا اضافه کنید.

۸. می‌توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.

۹. پاستا پنه را بلافاصله بعد از آماده شدن سرو کنید تا غلطت سس و پنیر پاستا مناسب باشد.

زمان تقریبی پخت: ۱۵ دقیقه آماده سازی/ ۲۰ دقیقه پخت غذا

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

کره: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

سیر: ۳ حبه خرد شده

شیر: ۲ فنجان

ریحان خشک: نصف قاشق چای‌خوری

آویشن: نصب قاشق چای‌خوری

پنیر پارمزان خرد شده: نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی

نمک و فلفل: یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو

سینه مرغ مربعی خرد شده: نیم کیلو

کره: ۲ قاشق غذاخوری

آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

ریحان خشک: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: یک قاشق چای‌خوری

پاستا پنه پخته شده: ۴۵۰ گرم

جعفری تازه: ۴/۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر پارمزان: ۴/۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

طرز تهیه

مرحله اول: یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، سپس کره را به آن اضافه کنید و تکه‌های مرغ را داخل ماهیتابه بریزید. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل را برای مزه‌دار کردن مرغ به آن اضافه کنید و حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم و پخته شود. بعد مرغ‌ها را خارج کنید و در ظرفی جداگانه ریخته و کنار بگذارید.

مرحله دوم: برای درست کردن سس آلفردو کمی کره داخل همان ماهیتابه بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. چند دقیقه سیر را تفت دهید و نیمی از آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود و سپس بقیه آرد را هم به آن اضافه کنید. حال شیر را کم کم به آرد‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: زمانی که سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا پنیر کاملاً با سس ترکیب شود. حال سس آماده شده را روی پاستا پنه بریزید و مرغ را هم به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اگر دوست دارید می‌توانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته شده هم به پاستا اضافه کنید. در انتها پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید و از طعم لذیذ این غذا لذت ببرید.

324050

سازمان آگهی های پرسون