استاندار مرکزی:

شهروندان استان مرکزی بالاتر از میانگین کشوری از ماسک استفاده می‌کنند

استاندار مرکزی گفت: شهروندان این استان بالاتر از میانگین کشوری از ماسک استفاده می‌کنند که این مهم جای تقدیر دارد و می‌طلبد با تداوم این رفتار متعهدانه از گسترش مخاطرات در موج پنجم کرونا جلوگیری کنند.

تصویر شهروندان استان مرکزی بالاتر از میانگین کشوری از ماسک استفاده می‌کنند

به گزارش سایت خبری پرسون از مرکزی، سید علی آقازاده روز شنبه در نشست ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان مرکزی در اراک، افزود: بر اساس ارزیابی ها ۶۷ درصد از شهروندان استان مرکزی از ماسک استفاده می‌کنند و باید دایره شمول این رفتار روز به روز بزرگتر شود.

وی بیان کرد: استان مرکزی از نظر تعداد مبتلا، بستری، فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا در زمره ۱۰ استان آخر کشور است و هنوز درگیر پیک پنجم مانند بسیاری از استان‌ها نشده و برای جلوگیری از مخاطرات پیک احتمالی کرونا همه باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی را با دقت ویژه انجام دهند و به هیچ عنوان بدون ماسک از خانه خارج نشوند.

استاندار مرکزی ادامه داد: محدودیت‌های کرونایی در همه بخش‌ها باید بر اساس رنگ‌بندی شهرستانی اعمال شود و فرمانداران مکلف هستند محدودیت‌ها را بر اساس وضعیت رنگ‌بندی شهرستانی اعمال کنند و هر نوع فعالیت خارج از مصوبات رنگ‌ها خلاف است و بحث دورکاری در ادارات نیز نیازی به اعلام در هرنشست نیست و دستگاه‌ها مکلف هستند بر اساس رنگ زرد، نارنجی و قرمز در این راستا اقدام داشته باشند.

آقازاده اظهار داشت: بر اساس تصمیم ملی، روزهای پنجشنبه تا پایان مردادماه امسال تعطیل اعلام شده و این روز در زمره دورکاری محسوب نمی‌شود.

وی گفت: گزارش‌هایی مبنی بر تخلفات رانندگانی تاکسی در اراک گزارش شده که نیاز است شهرداری و فرمانداری به صورت جدی در این زمینه وارد شوند و متخلفان را به مراجع ذیربط معرفی کنند، حضور چهار مسافر در تاکسی‌ها خلاف مصوبه ستاد مدیریت مقابله با کرونا است و این افراد علاوه بر تخلف کرونایی گران فروشی هم دارند زیرا تعیین نرخ قیمت‌ها بر اساس سوارکردن سه مسافر صورت گرفته است و تعزیزات نیز در این راستا باید با جدیت وارد شوند.

استاندار مرکزی اضافه کرد: کشور در آستانه برگزاری ۲ عید بزرگ قربان و غدیر قرار دارد و آیین‌های مختلف این مناسبت‌ها باید بر اساس پروتکل‌های بهداشتی باشد.

آقازاده بیان کرد: نیاز است نظارت بر شهربازی اراک به‌صورت ویژه انجام شود و مستندات فعالیت این مکان هفته آتی به ستاد ارایه شود تا تصمیم گیری بر فعالیت و تعطیلی آن صورت گیرد و نظارت بر عروسی‌ها و فعالیت تالارها از دیگر مواردی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی گفت: فعالیت بانک‌ها نیز از ساعت هفت برای حضور کارمندان، ساعت هفت و نیم تا ۱۳ ظهر برای ارایه خدمات به مشتریان است و پس از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه هیچ کارمندی نباید در بانک‌ها حضور داشته باشد و تمام برق‌ها و سیستم‌های خنک کننده آنها باید خاموش شود.

استاندار مرکزی با عذرخواهی از مردم بابت قطع برق در هفته گذشته گفت: بر اساس برنامه ‌یزی اعمال خاموشی‌ها در بخش خانگی چند روز است که رخ نداده و صنایع استان مرکزی همکاری خوبی در این راستا داشته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: هر فرد و دستگاهی که مصوبات ستاد مدیریت مقابله را رعایت نکنند باید توسط فرمانداران به دستگاه قضایی معرفی شوند.

بهروز اکرمی افزود: سلامت مردم شوخی‌بردار نیست و انتظار می‌رود که همه در راستای اجرای مصوبات بکوشند.

وی بیان کرد: پیشنهاد تعطیلی شهربازی اراک پس از بررسی باید در ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان طرح شده و در خصوص آن تصمیم‌گیری شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: اجرای برنامه‌های سازمان فرهنگی شهرداری اراک بدون مجوز فرمانداری خلاف است و باید پیگیری‌های لازم صورت گیرد و تعطیل شود.

اکرمی اظهار داشت: نظارت بر فعالیت تالارها از وظایف سازمان صمت و اتاق اصناف است و باید روزانه گزارشی در این خصوص توسط این نهادها از فعالیت تمام تالارها و بر اساس مستندات به دبیرخانه ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان مرکزی ارایه شود.

وی گفت: آموزش و پروش در برگزاری برخی امور از جمله اجرای سنجش دانش‌آموزان بدو ورود نباید مانند سال‌های عادی عمل‌ کند و می‌طلبد که این مهم بر اساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: فرآیند برگزاری سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان باید از صفر تا ۱۰۰ به گونه‌ای باشد که رعایت کامل پروتکل‌ها در اجرای این طرح صورت گیرد.

اکرمی اظهار داشت: به هیچ عنوان دنبال تعطیلی مراکز نیستیم اما تا زمانیکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام نشود پیک‌ها یکی پس از دیگری اضافه می‌شود.

وی تاکید کرد: تنها راه برون رفت از پیک‌های کرونایی، رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: فهرستی از مصوبات ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان مرکزی در خصوص اصناف تهیه شده که تمام مصوبات اجرایی شده است.

سعید فرخی افزود: مصوبه پرداخت تسهیلات به اصناف خیلی موفقیت‌آمیز نبوده و تاکنون حدود ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخته شده است.

وی بیان کرد: انتظار در عملکرد پرداخت تسهیلات آسیب‌دیده از کرونا به اصناف بیش از این است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: تاکنون ۱۲ هزار و ۳۳۴ نفر از مزایای صندوق بیمه بیکاری بهره‌مند شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست گفت: تهدیدهای کرونا در استان مرکزی فراوان است و اجرای شمار زیادی از فعالیت‌ها موجب عادی انگاری مردم نسبت به این ویروس پرخطر شده است.

سید محمد جمالیان افزود: بیشتر رانندگان تاکسی از ماسک استفاده نمی‌کنند و با وجود مصوبات قیمتی بر مبنای سوار کردن ۲ نفر در صندلی عقب و یک نفر در صندلی جلو، اما این مهم رعایت نمی‌شود و چهار مسافر در داخل تاکسی‌ها حضور دارند.

وی بیان کرد: تجمع‌ها در شعب تامین اجتماعی و دفاتر پیشخوان تامین اجتماعی زیاد است و برخی بانک‌ها تعداد شعب فعال آن‌ها کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی اراک ادامه داد: برنامه‌های فرهنگی مساجد و برگزاری تورهای زیارتی تهدید جدی دیگر است و در جایی که برگزاری نمازجمعه در شرایط نارنجی باید تعطیل باشد و در بسیاری استان‌های کشور برگزار نمی‌شود، اجرای این برنامه‌ها باید لغو شود.

جمالیان عنوان کرد: مساجد برنامه‌ریزی‌ برای اعیاد قربان و غدیر دارند که نگرانی‌ها را در خصوص شیوع ویروس کرونا چندبرابر کرده است.

وی گفت: شهربازی اراک فعالیت خود را آغاز کرده و تجمع در این مکان بالاست و پروتکل‌ها رعایت نمی‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: مقرر شده بود نظارت ویژه بر فعالیت تالارها اعمال شود اما به واقع این مهم انجام نمی‌شود و آیین‌های عروسی با جمعیت بالا در حال برگزاری است و در مقابل سالن‌های زیبایی نیز با افزایش جمعیت همراه شده است.

جمالیان تصریح کرد: آموزش و پرورش استان مرکزی تبلیغاتی در راستای کلاس‌های تابستانی ارایه داده که این تبلیغات برخلاف مصوبه ستاد مدیریت مقابله با کرونا است و این تبلیغات موجب عادی‌انگاری مردم نسبت به این ویروس می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این نشست گفت: موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی در هفته اول تیرماه به نسبت هفته دوم از یک‌هزار و ۲۰۱ نفر به یک‌هزار و ۳۶۵ نفر رسیده است.

علی علیمحمدی افزود: شمارموارد سرپایی کرونا نیز از ۱۰۷ نفر به ۱۳۹ مورد و تعداد موارد سرپایی از یک‌هزار و ۹۴ نفر به یک‌هزار و ۲۱۷ نفر افزایش یافته است.

وی بیان کرد: تا پایان هفته اول تیرماه جاری، ۱۲۹ هزار و ۹۸۹ مورد رپیت تست در استان مرکزی انجام شده که ۲۱ هزار و ۶۰ مورد آن مثبت اعلام شده و این آمار در پایان هفته دوم به ۱۳۲ هزار و ۸۷۲ مورد تست رسیده که ۲۱ هزار و ۶۲۵ مورد آن مثبت بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: شمار مبتلایان به ویروس کرونا در هفته اول تیرماه به نسبت هفته دوم ۱۳ درصد، موارد بستری شده ۳۰ درصد و موارد سرپایی ۱۱ درصد افزایش داشته اما موارد ناشی از فوت از ۱۳ مورد به ۱۲ مورد رسیده که با کاهش هشت درصدی همراه بوده است.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و نخستین مورد مثبت کرونا در این استان اول اسفندماه سال ۹۸ پس از قم در اراک به ثبت رسیده است.

322730

سازمان آگهی های پرسون