تنهایی پاکبانان مازندران با کوه‌های کاغذی جا مانده از انتخابات

انتخابات به پایان رسید و زخم ناشی از ریخت وپاش کاغذی داوطلبان شوراها، خستگی پارکبانان را مضاعف کرده است.
تصویر تنهایی پاکبانان مازندران با کوه‌های کاغذی جا مانده از انتخابات

به گزارش سایت خبری پرسون، به‌رغم توصیه و تاکید بر انجام تبلیغات در بستر فضای مجازی، تأسیسات دولتی و املاک اشخاص از نصب پوسترهای کاغذی مصون نماند و شهر زیر کاغذها، پوشیده شده است.

تا جایی که چشم کار می‌کند، پوستر و کاغذ، داربست و بنر دیده می‌شود، از بالای تیربرق های خیابان گرفته تا داربست‌هایی که در گوشه و کنار شهر و معابر برافراشته شده است. شهر در محاصره داربست و بیلبوردها قرار گرفته است.

محمدعلی پاکبان ساروی است، آرزو داشت تبلیغات کاغذی در کار نبود و او و دیگر همکارانش مجبور نبودند، روزهای پس از انتخابات چند ساعت بیشتر کنند تا شهر را به شکل قبل از آن برگردانند.

می‌گوید: داوطلبان و طرفداران آن هرجا که می‌توانستند، پوستر و بنر نصب کردند و یا روی دیوارها و تأسیسات دولتی، پست‌های برق و درختان چسبانده‌اند.

ادامه می‌دهد: امروز که بیشتر داوطلبان از گردونه رقابت بازمانده‌اند، پوسترهای کاغذی آنان بر پیکره شهر سنگینی می‌کند و سرمایه‌هایی که تبدیل به کاغذ و بنر شده است.

کوه‌های کاغذی در شهرها

پاکبانان دیگر شهرهای مازندران نیز با کوه‌های زباله کاغذی در شهرها روبرو هستند و مشکل محمدعلی را دارند. جعفری یکی از پاکبانان غرب مازندران در حالی که پوسترهای کاغذی یکی از داوطلبان محمودآباد را با جارو جمع می‌کند، به جمله‌ای روی پوستر که نوشته شده «شهر را با هم بسازیم» می‌نگرد و ادامه می‌دهد، آقای داوطلب رفتارهای کاغذی با شعارت همخوانی ندارد.

روزهای تبلیغات و رقابت به پایان رسید و به گفته بسیاری از شهروندان و مسئولان، باید با رفاقت و همدلی برای توسعه شهر گام برداشت.

اکثر داوطلبان شوراها در مازندران در فصل تبلیغات، نداشتن طرح جامع شهری، نبود درآمد پایدار، ساخت و سازهای بی رویه و تکیه بر ماده ۱۰۰ و شهرفروشی، ترافیک، نبود زیرساخت‌های لازم را از جمله مشکلات شهرها عنوان کرده‌اند.

با پایان یافتن انتخابات، شهروندان انتظار دارند منتخبان شوراها به وعده‌هایشان در دوران تصدی و مسئولیت عمل کنند.

مژگان امیری شهروند ساروی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کلان شهر ساری از مشکلات عدیده ای نظیر ترافیک و مناسب نبودن زیرساخت‌های شهری و هدایت آب‌های سطحی رنج می‌برد، اظهار داشت: باید اعضای شورا با پرهیز از سیاسی کاری، به تحقق وعده‌ها بپردازند.

وی با عنوان اینکه متأسفانه شورای شهر ساری در دوره گذشته عملکرد بدی داشته و به دلیل تخلفات ابطال شده است، افزود: باید نظارت مستمری بر عملکرد شوراها وجود داشته باشد تا از تکرار چنین فاجعه‌ای جلوگیری شود.

یک شهروند نوهری نیز خطاب به کاندیداهای شهر گفت آیا برآن عهدی که در دوره تبلیغات بستید، هستید؟ و اکنون لازم است نسبت به پاکسازی پوسترها و بنرهای نصب شده در محل‌های ممنوعه و غیرمجاز سطح شهر نظیر ایستگاه تاکسی، پل‌ها، باجه‌های مخابرات و برق، جداول، بلوارها، صندوق صدقات و غیره که موجب زشت شدن چهره شهرها شده است، اقدام کنید.

علی موسوی ادامه داد: تبلیغات غیرمجاز و وعده‌های رنگارنگ سبب خسارت و هزینه‌های بسیاری بر دوش شهر شده است و باید به پاکبانان زحمتکش شهرداری کمک کرد.

وی افزود: در پایان انتخابات با عمل به وعده‌ها در نوسازی و زیباسازی شهرها کمک کنیم.

پایان وعده‌ها رسید

عباسعلی رضایی فرماندار شهرستان ساری نیز با تاکید براینکه اکنون پایان وعده‌ها و فصل تحقق آن رسیده است، از همه داوطلبان و منتخبان مردم خواست تا در عملیاتی شدن شعارها و برنامه‌هایشان تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه انتخابات فصلی برای همدلی و مشارکت است، افزود: بی شک ساختن شهر و کشوری آباد مستلزم یاری و همکاری همه مردم و مسئولان است و باید برنامه محوری جای شعار و وعده‌ها را بگیرد.

وی با تقدیر از مشارکت مردم شهرستان در انتخابات از منتخبان مردم در شوراهای شهر و روستاها خواست تا به دور از هرگونه سلیقه و حاشیه، خدمت رسانی به مردم را اصل و اساس قرار دهند.

پای تبلیغات کاغذی و نصب پوستر و بنر به روستاهای کوچک و ییلاقی مازندران نیز کشیده شده است و بسیاری از داوطلبان با نصب آن در دوره رقابت، تلاش کردند برای جلب آرای مردم برنامه ریزی کنند.

شهرمان خانه ماست، دوباره می سازیمت، شهر ترا می‌خواند، برای گردشگری شهر، برای خدمت آمده‌ام، جهاد و صداقت، شفافیت و شایستگی از مهمترین وعده‌های منتخبان شوراهای اسلامی شهرها و روستاها در مازندران بوده است و تحقق این وعده‌ها می‌تواند، چالش‌های شهرهای استان را رفع کند.

منبع:مهر

306895

سازمان آگهی های پرسون