به گزارش سایت خبری پرسون از مرکزی، روز پنجشنبه روابط عمومی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: برای درمانگاه ها، کلینیک ها، داروخانه ها، آزمایشگاه ها، مطب ها و تمامی مراکز ارایه خدمات بهداشتی و درمانی تمهیدات لازم اندیشیده شده تا مشکلی برای مدافعان سلامت، کادر بهداشت و درمان و مردم پیش نیاید.
وی اظهار داشت: قطعی برق در بیمارستانها و مراکز درمانگاهی استان میتواند سبب آسیب رساندن به برخی تجهیزات گران قیمت شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک گفت: قرار داشتن در وضعیت تحریم، نداشتن ارز برای خرید تجهیزات پزشکی، جایگزینی مجدد و حتی تعمیر آن تنها بخشی از مشکلاتی است که دانشگاه با آن مواجه است که قطع برق میتواند مشکلات را مضاعف کند.
دکتر جمالیان افزود:قطع مداوم برق بهدلیل قطع شدن سیستم داروخانهها، مطبها آزمایشگاهها و و مراکز ارایه خدمات سلامتمحور سبب کندی در روند ارائه خدمات و ازدحام جمعیت و افزایش احتمال انتقال ویروس کرونا خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک گفت: از مساعدت مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز بابت کمک و انجام مساعدتهای در همکاری با حوزه درمان و شرایط پیش آمده قدردانی میشود.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت میکنند.