به گزارش سایت خبری پرسون از اصفهان، نشست صمیمانه مدیران تشکل هایروابط عمومی استان اصفهان به میزبانی موسسه خیریه شجره طیبه برگزار شد. در این نشست صمیمانه با هدف تحقق شعار روابطعمومی عامل پیوندها و مانع گسست ها با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت امنای خانه ارتباطات استان اصفهان، عضو هیات مدیره انجمن فرهنگی روابط عمومی اصفهان، رئیس شورای نمایندگی اصفهان انجمن روابط عمومی ایران، مدیر خانم هنرمند، مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی، مدیر گروه ارتباطات دانشگاه دانش پژوهان پیشرو، رئیس دپارتمان ارتباطات و اطلاعات اصفهان، مدیر موسسه فنی و حرفه ای علم و فناوری به همراه تنی چند از نخبگان سیاسی و علمی همزمان با هفته بزرگداشت روابط عمومی و ارتباطات برگزار شد.
درابتدای جلسه احمد رضا ضیایی، معاون روابط عمومی استانداری اصفهان ضمن تشکر از اقدامات ارزنده اجرا شده توسط تشکلهای روابط عمومی استان و شور و نشاط علمی محقق شده در این استان به همت این عزیزان، مراتب قدردانی خود را به حاضرین اعلام نموده و گفت: همانگونه که خداوند متعال میفرماید: دست خدا با جماعت است.
رسول مکرم اسلام سلام الله علیها نیز می فرمایند :یک نماز جماعت بهتر از ۴۰ سال نماز فرادا است و لذا هنگامی که نخبگان یک جامعه در جهت اعتلا و رشد آن جامعه به جای برنامهریزی های منفرد، به سمت کار گروهی و خرد جمعی سوق می آورند.
اثربخشی و ماندگاری آنان چنان بزرگ و تحول گرا است که جامعه ای را تحت پوشش خود قرار میدهد. در ادامه جلسه، پیشکسوت حوزه ارتباطات استان و عضو هیئت مدیره انجمن فرهنگی روابط عمومی استان اصفهان در خصوص توسعه اجتماعی و فردی و علل غلبه توسعه فردی بر توسعه اجتماعی در جامعه، مطالبی بیان داشت و پیش نیاز رفع این نقیصه اجتماعی را ترویج دیگر خواهی از دوران نوآموزی و پیش از آموزش رسمی در بین کودکان دانست.
وی از حرفه روابط عمومی به عنوان تسهیلگر رشد اجتماعی یاد کرد و با استناد به قرآن که مخاطب آن بشریت ( الناس) ساکن روی زمین است، عرصه فعالیت ارتباطات را بسیار گسترده دانست.استاد قادریان برلزوم همگرایی دست اندرکاران حوزه ارتباطات بر اساس احترام متقابل تاکیدنمود و و اظهار امیدواری کرد که از طریق عبور از رشد فردی و درک لذت خدمت به مردم و دیگرخواهی، شاهد توسعه اجتماعی روز افزون در جامعه باشیم.
یزدان پناه مدیر عامل موسسه خیریه شجره طیبه که میزبان این نشست صمیمانه بود این گردهمایی همدلانه را اساسی برای توسعه پایدار دانست و گفت موسسه خیریه شجره طیبه رسالتی چون شناسایی نخبگان و فرهیختگان جوان و حمایت آنها در راستای توانمندسازی و ایجاد زمینه های توسعه پایدار را دارد و این امر مهم تنها در پناه توجه به مبانی و اصول علوم ارتباطات و همگرایی و مشارکت محقق میشود.
در ادامه جلسه دبیر شورای سیاستگذاری روابط عمومی کشور با حاضرین این جلسه به گفت وگو نشست و تشکیل این نشست را ارزش آفرینی در راستای تحقق سیاستهای روابط عمومی کشور دانست.
استاد امیر عباس تقی پور ضمن تبریک این هفته به حاضرین و جامعه روابط عمومی و ارتباطات استان اصفهان گفت: روابط عمومی روند راهبردی ارتباطات است که مبتنی بر روابط سودمند دو طرف بین سازمان و عموم مردم قلمداد می شود. به تعبیری ایجاد ارتباط دوسویه بین مردم و مدیران، فهم متقابل از یکدیگر، حفظ آن به منظور سودمندی و استفاده بهینه از امکانات و بررسی فرصتها و تهدیدهای فرارو در این است که در دنیای امروز روابط عمومی ها و مراکز اطلاع رسانی باید به آن توجه ویژه داشته باشند.
موفقیت روابط عمومی در گرو این است که علاوه بر شناخت جایگاه رسالت و مسئولیت خویش و شناخت معیارهای صحیح ارتباط با افکار عمومی را به طور مفید و موثر گسترش دهد چرا که اصل لازم برای نائل شدن به اهداف ، حسن رابطه، درک متقابل توسعه تفاهم با یکدیگر و عموم مردم است و این مهم محقق نخواهد شد مگر اینکه از روابط عمومی قدرتمند برخوردار باشیم.
دبیرکنفرانس بینالمللی روابطعمومی الکترونیک ایران ضمن تاکید بر فناوری به عنوان راهبرد جدید جهان امروز افزود: از حدود ربع قرن قبل با فراگیر شدن رایانه و اینترنت و به دنبال آن افزایش سرعت گردش اطلاعات و ارتباطات و مطالعات؛ مجازی سازی امری اجتنابناپذیر به نظر میرسد.
محیطهای مجازی توانستند موانعی که همواره انسان و فناوری را از هم دور نگه داشته از میان بردارند و بستر فعالیت ها را گسترش دهند. در این میان روابط عمومی الکترونیک فرصتهایی را فراهم میسازد تا کیفیت ارائه خدمات به کاربران بهبود یافته وآنان را قادر میسازد در هر ثانیه و دقیقه به حجم وسیعی از خدمات و اطلاعات دست پیدا نمایند. این نوع از روابط عمومی اطلاعات و داده های فناوری ارتباطی را برای ارائه خدمات بهتر به کار میگیرند.
در ادامه سید محمدموسوی عضو هیئت امناء ونایب رئیس هیئت مدیره خانه ارتباطات استان اصفهان گفت: مهمترین رویکرد روابط عمومی تلاش تخصصی و علمی برای حل مشکلات پیش روی سازمان وجامعه است و این امر تنها با مشارکت همه جانبه و بر اساس کار تیمی محقق میشود. جزایر مستقل و واگرا در کارکردهای اجتماعی بیش از توسعه، به رشدی ناموزون دست مییابند که انرژی و تلاش مضاعفی را به خود جذب میکنند .رویکردهای علمی و نگاه تخصصی از طریق آموزش و توانمندسازی مستمر باعث دستیابی به توسعه پایدار خواهد شد.