به گزارش سایت خبری پرسون، حسینعلی حاجی دلیگانی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در خصوص چگونگی اجرای سامانه های نظارتی در حوزه امور بانکی گفت: ما الان سامانه ها و قوانینی داریم اما دولت آن را اجرا نمی کند، پس اشکال در کسری قانون نیست بلکه در عدم اجرای قانون است، بنابراین ما باید به سمتی برویم که نظارت مجلس را اثرگذار کنیم به نحوی که رئیس جمهور و هیچ وزیر، مدیر و استانداری جرات عمل خلاف قانون نداشته باشد و از اجرای آن استنکاف کند.
وی توضیح داد: طبق بررسی گزارش نظارت مجلس از عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم، دولت بیش از ۲۴۰ آییننامه که باید برای مصوبات مجلس تدوین میکرد را انجام نداده که نتیجه آن قطعا به ضرر مردم است، آیا ما باید مجدد قانونگذاری کنیم یا باید از دولت بپرسیم چرا قانون را اجرا نکردید؟. مثلا طبق مصوبه مجلس قرار بود یارانه به آسیبدیدگان از کرونا پرداخت شود اما دولت به درستی اجرا نکرد همچنین بانک مرکزی نیز بسیاری از مصوبات را اجرا نکرده است.
حاجی دلیگانی ادامه داد: در قانون برنامه ششم توسعه آمده که دولت باید قرضالحسنههای تک شعبهای را پیگیری کرده و برای آنها در شورای پول و اعتبار دستور العمل بنویسد اما بعد از گذشت بیش از ۴ سال هنوز این مصوبه اجرا نشده است.
وی افزود: طرح حمایت از مالکیت صنعتی که گزارش آن توسط کمیسیون اقتصادی برای ارائه در صحن آماده شده است یکی از طرحهایی است که اگر مصوب شود قانونی که سالها برای آن تلاش شده از بین میرود یا اینکه قانون تجارت اعاده شده از شورای نگهبان که در کمیسیون قضایی در حال بررسی است دارای ۵ جلد بوده و به عنوان قانون مادر باید برای آن وقت گذاشته و آن را اصلاح کنیم هر چند به دلیل ایجاد تشکیلات جدید و تغییری که در ثبت شرکتها به وجود می آورد دارای بار مالی است.