به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، عباس ملازینلی عضو شورای سیاست گذاری و مسئول بخش ویژه جشنواره «عدلیه و رسانه» افزود: مردم باید بتوانند به عنوان مخاطب عام، صحت و سقم اخبار را تشخیص دهند که به این قوه، تشخیص سواد رسانه ای می گویند.
وی ادامه داد: اگر ما سواد رسانه ای جامعه را در یک حد استاندارد بالا ببریم، دیگر نیازی به فیلترگذاری نداریم و رسانههای داخلی یا خارجی می توانند حرفشان را بزنند. در این حالت است که مردم با سواد رسانه ای خود، اخبار کذب را از اخبار صادق تشخیص می دهند و به دام اخبار دروغ نمی افتند.
ملازینلی گفت: این جشنواره با ابتکار عمل مجموعه دادگستری و مجموعه دستگاههای مرتبط در حوزه قوه قضائیه طراحی شده و سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی به عنوان عضو شورای سیاستگذاری و همچنین مسئول کمیته بخش ویژه همکاری می کند.
ملازینلی با تاکید بر اینکه ما به این همکاری افتخار می کنیم، بیان کرد: مطمئناً وقتی رسانهها به عنوان چشم های بینا، گوشهای شنوا و البته زبان جامعه در یک حوزه ورود کنند و آشنایی مستقیم داشته باشند، می توانند ارتباط و همه گیری بیشتر و بهتری را بین مردم و دستگاه مربوطه ایجاد کنند.
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد با بیان اینکه یکی از اصلیترین اهداف این جشنواره تسری هرچه بیشتر اخلاقیات در متن و بطن رسانهها و تولیدات رسانهای است، تاکید کرد: تمام جشنوارههای رسانهای اگر هوشمندانه، با دقت و ظرافت برنامهریزی و اجرا شوند، به شدت می توانند تاثیر گذار باشند.
ملازینلی گفت: در حوزه اخلاق رسانهای، خبرنگاران، اندیشمندان و صاحب نظرانی که با رعایت موازین اخلاقی مطلبی را می نویسند؛ محبوب قلوب جامعه خواهند شد و بر عکس کسانی که بی اخلاقی می کنند و دور از چارچوب و همچنین بدون تحقیق و آگاهی به مطلبی می پردازند، از جامعه و نگاه مردم طرد میشوند.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد اظهار کرد: جشنواره های رسانه ای کارکرد بسیار بالایی دارند و می توانند بسیاری از موضوعات را با توجه به اهداف جشنواره در جوامع نهادینه کنند و سواد و آگاهی عمومی را ارتقا بخشند.
وی اظهار امیدواری کرد این جشنواره هم با توجه به اهدافش هرچه سریع تر و موثر تر به اهداف والای انسانی خودش دست پیدا کند.
انتهای پیام/