به گزارش سایت خبری پرسون از زنجان، باشگاههای ورزشی از جمله مکانهایی هستند که شیوع ویروس کرونا، آنها را تحت تاثیر قرار داد و برای مدتی تعطیل شدند.
باشگاههای ورزشی از زمان شیوع کرونا، خسارتهای مالی را متحمل شدند و درآمد مالکان این باشگاهها و مربیان ورزشی به شدت تنزل یافت و میتوان گفت به صفر رسید، همین امر موجب شده است که بسیاری از باشگاهداران برای همیشه این شغل را کنار بگذارند.
هزینههای زندگی شخصی، اجاره بهای فضاها، هزینههای آبونمان برق، آب و گاز و…، موجب شده است که فعالان این بخش با مشکلات اقتصادی جدی روبهرو شوند.
امروز باشگاههای ورزشی و مجموعههای مرتبط دچار مشکلات عدیده هستند، این روزها تعطیلی این باشگاهها در حفظ و سلامتی مردم در برابر کرونا کمک میکند اما نباید فراموش کرد که ورزش خود موجب ارتقای ایمنی بدن شده و میتواند با بیماریها مقابله کند، از همین رو باید راه حل بینابین پیش گرفت تا هم مردم در امان باشند و هم باشگاهداران متضرر نشوند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان در این باره گفت: متاسفانه صدمات و خسارات ناشی از کرونا به باشگاههای ورزشی به حدی زیاد بوده که قابل برآورد نیست.
علی خلیلی با بیان اینکه باشگاههای ورزشی در گروه ۳ مشاغل قرار دارند به همین خاطر مجاز به فعالیت نیستند، اضافه کرد: این موضوع در واقع بزرگترین آسیب به ورزش است.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی همه سرمایه خود را وقف باشگاهداری کرده است، در حالی که قریب به یک و نیم سال است که هیچ فعالیتی ندارند، بیان کرد: متاسفانه خسارتی که به باشگاهداران وارد شده قابل جبران نیست.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به اینکه در ایام کرونا قریب به 30 باشگاه ورزشی تعطیل شده است، تصریح کرد: درست است که در یک بازه زمانی باشگاهداران تسهیلات دریافت کردند، اما این مبلغ کفاف هزینههای آنها را نداده و بسیاری از آنها مجبور به تعطیلی واحدهای خود شدند.
منبع: فارس