به گزارش سایت خبری پرسون، مصطفی سراج افزود: به طور میانگین اگر آمار واکسیناسیون کرونا در مراکز بهزیستی را با آمار دو روز قبل مقایسه کنیم که ۲۲.۵ درصد بوده و اکنون به ۲۴.۶ درصد رسیده، به طور میانگین آمار ما هر روز یک درصد افزایش پیدا میکند و نکته قابل تامل این است که اگر واکسیناسیون بخواهد با این شتاب انجام شود و دانشگاههای علوم پزشکی این سرعت را داشته باشند به معنای این است که واکسیناسیون مرحله اول مراکز توانبخشی ۷۵ روز طول خواهد کشید.
وی گفت: این سرعت با برنامه پیشبینیشده ستاد ملی مدیریت کرونا منطبق نیست بنابراین درخواست داریم که سرعت واکسیناسیون را افزایش دهند و همکاران وزارت بهداشت استانهایی را که از واکسیناسیون عقب هستند را سئوال کنند و این موضوع رسیدگی شود. با توجه به مصاحبه اخیر مسئولان وزارت بهداشت که اعلام کردند مرحله اول واکسیناسیون در حال لکهگیری است امیدواریم همه افراد مقیم و پرسنل مراکز در کوتاهترین زمان ممکن، واکسن مورد نیاز را دریافت کنند.
مدیرکل دفتر امور توانبخشی و مراقبتی سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: تا ظهر روز جمعه دهم اردیبهشت امسال، ۱۷ هزار و ۴۸۱ نفر دوز مرحله اول را دریافت کردند. این تعداد ۲۴.۶ درصد کل افراد مقیم و پرسنل مراکز را در برمیگیرند. همچنین تعداد ۱۰ هزار و ۸۹۸ نفر نیز دوز مرحله دوم را دریافت کردند.
وی تصریح کرد: در مقایسه عملکرد استانها، کمترین تزریق واکسن نسبت به افراد مقیم و پرسنل مراکز به ترتیب مربوط به استانهای گلستان، خراسان شمالی، اصفهان و فارس است. متاسفانه در دو استان گلستان و خراسان شمالی این آمار حتی به پنجاه درصد نیز نرسیده است. بیشترین میزان واکسیناسیون به ترتیب مربوط به استانهای لرستان، خوزستان، آذربایجان شرقی و یزد است.
سراج اضافه کرد: نظر به اینکه واکسیناسیون سایر گروهها اعم از افراد دارای معلولیت ذهنی و جسمی و افراد دارای اختلالات روان در استانها آغاز شده، از این به بعد گزارشها در سه بخش به تفکیک کل افراد مقیم، سالمندان و سایر گروهها ذکر میشود. آمار سالمندانی که در مراکزی مانند مراکز افراد دارای اختلالات روان و معلولیت جسمی بودند و قبلا در گروه سالمندان محاسبه میشد، از این به بعد در بخش سایر گروهها ذکر میشود.
۱۷ هزار و ۴۸۱ نفر در مراکز بهزیستی، دوز مرحله اول واکسن کرونا را دریافت کردند و در مجموع ۷۵ هزار نفر در مراکز بهزیستی به سر میبرند.