به گزارش سایت خبری پرسون از اصفهان امیر سرتیپ دوم ستاد محسن آذرافروز ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهار محالبختیاری در مراسم افتتاح بیمارستان گفت: طی سالیان متمادی ارتشیان برای نجات جان سربازان زخمی تلاش می کردند تا در نهایت علم پزشکی نظامی در ارتشها یا طب رزم شکل گرفت.
آذرافروز ادامه داد: بدین منظور بیمارستانهای صحرایی برای خدمت رسانی سریع در سازمانهای نظامی همه یگانهای دنیا دیده شد.
وی اظهار کرد: در ۷ قرارگاه منطقهای این بیمارستانها دیده شده است و بیمارستانهای منطقهای ثابت در هنگامی که بحث عملیاتی داشته باشند آنها را کمک خواهند کرد.
ارشد نظامی ارتش در منطقه اصفهان اضافه کرد: علاوه بر جنگ، در شرایط بحرانی نیز بیمارستانهای صحرایی در کنار منطقه آسیب شکل میگیرد.
ارشد نظامی ارتش در منطقه اصفهان افزود: سیار بودن و قابلیت انتقال سریع، ارائه حداقل خدمات پزشکی در رزم یا بلایای طبیعی، بیمارستانهای صحرایی فاقد ظرفیت بستری است.
وی ادامه داد: برای شرایطی مثل کرونا طراحی جدیدی متناسب با استانداردها و بهترین امکانات توسط نیروی زمینی ارتش برای ایجاد ظرفیت بستری بیماران کرونایی در اصفهان انجام شد.
امیر آذرافروز افزود: با شروع بیماری کرونا جنگی ویروسی آغاز و خط مقدم ان کادر پزشکی و درمانی بودند و در نیروی زمینی ارتش نیز بیش از ۳۰ نفر از نفر از کادر پزشکی به شهادت رسیدند.
سرهنگ خلبان ولی رحمانی فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش و مجری احداث بیمارستان نیز در این مراسم گفت: این بیمارستان به دستور فرمانده نیروی زمینی ارتش، درخواست ستاد کرونای استان اصفهان و پشتیبانی مستقیم ارشد نظامی ارتش در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحالبختیاری در مدت یکهفته کار شبانهروزی احداث شد.
رحمانی افزود: با آماده سازی این بیمارستان ظرفیت پذیرش ۱۰۰ بیمار کرونایی از امشب فراهم شده است.
وی ادامه داد: این مجموعه دارای اتاقهای آیسییو، اتاق مانیتورینگ و پرستاری، اتاق احیا و مجهز به دستگاههای ونتیلاتور، اکسیژنساز، مانیتورینگ قلب است و همه تجهیزات نو و تمامی تختها بیمارستانی و دارای امکانات لازم است.
فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش افزود: در صورت درخواست مقامات بهداشت و درمان استان و بسته به شرایط امکان افزایش ظرفیت تا ۲۰۰ تخت وجود دارد.
وی افزود: مدیریت این بیمارستان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار خواهد گرفت و در عین حال کارکنان پرستار و پزشک ارتش در کنار کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان الزهرا (س) همکاری خواهند داشت.
سرهنگ رحمانی به مجموعه خدمات امدادی و مردمیاری هوانیروز ارتش، اشاره کرد و افزود: در زمان حاضر ۳۱ مرکز اورژانس هوایی در ۲۱ استان خدمات امدادی ارائه میکنند.
وی ادامه داد: وظیفه ذاتی ارتش حفظ و حراست از مرزهای آبی، خاکی و هوایی کشور است ولی یکی از اقدامات ارتش در زمان صلح، مردمیاری است و در این جهت ارتش به ویژه هوانیروز در همه عرصههای سیل، زلزله و حوادث طبیعی و انسانی در جایجای ایران اسلامی حضور موثر داشته و دارد.
رحمانی اصافه کرد: در بحث ویروس کرونا تمام بیمارستانهای ارتش آماده باش و در صورت نیاز به مردم ارائه خدمت کرد که از جمله آن بزرگترین بیمارستان صحرایی در تهران ارائه کرد.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پیامی برای افتتاح این بیمارستان صحرایی ارتش در اصفهان گفت: کادر درمانی و پزشکی بیش از یکسال است در خط مقدم مبارزه و مقابله بی امان با این ویروس منحوس قرار دارند.