به گزارش سایت خبری پرسون، علی صالح آبادی اظهار داشت: کیفیت و قیمت کالای صادراتی فارغ از اینکه در کشور رکود اقتصادی وجود داشته باشد یا نداشته باشد، بازارهای بین المللی را حفظ می کند.
وی با تاکید بر اینکه ضروری است همه شرکت های تولیدی کشور، بخشی از محصولات خود را صادر کنند، گفت: با صادراتی شدن واحدهای تولیدی در کشور زمینه برای ایجاد نظام پایدارتولیدی فراهم خواهد شد.
صالح آبادی با اذعان به وظیفه خطیر بانک توسعه صادرات ایران در ایجاد بستر مناسب برای تولید پایدار، گفت: این بانک بدون هیچ گونه محدودیت آمادگی دارد تامین مالی سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی و صادراتی را انجام دهد؛ در این راستا علاوه بر اعطای تسهیلات با نرخ های مناسب به شرکت های صادراتی، به بنگاه هایی که صادرکننده نیستند اما از ظرفیت صادراتی برخوردارند با ارائه قراردادهای صادراتی، تسهیلات پرداخت می کند.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات اظهار داشت: صادرکنندگان باید بانک توسعه صادرات ایران را بانک حامی خود قلمداد کنند؛ سیاست های این بانک به عنوان یک بانک توسعه ای بر این پایه استوار شده که در بخش ارزی و هم ریالی خدمات متنوع بانکی در مسیر صادرات حامی و همراه صادرکنندگان باشد.
به گفته علی صالح آبادی، بانک توسعه صادرات ایران با بنگاه های تولیدی صادراتی که در شرایط کرونا و تحریم ها نتوانسته صادرات انجام دهند مدارا می کند و روند ارائه خدمات و تسهیلات خود به این بنگاه ها را ادامه خواهد داد.
وی افزود: هرچند بنگاه های صادراتی به نسبت سایر بنگاه های اقتصادی از تاب آوری بیشتری برخوردارند اما در صورت ایجاد چالش برای این بنگاه ها، شرایط حاکم بر اقتصاد را در نظر گرفته وبر اساس مستندات، بازپرداخت را برای مشتریان تسهیل خواهیم کرد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در مورد فرایند واردات در ازای صادرات و اهمیت نظارت بر آن گفت: از آنجاییکه هدف صادرات، تامین ارز است و ارز نیز برای واردات هزینه می شود، اگر صادرکننده ای بتواند با نظارت های لازم این روش را عملیاتی کند؛ زمینه را برای بازگشت ارز به چرخه اقتصادی فراهم کرده است.