به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، محمد فیض گفت: استان گیلان روزانه به 70 الی 80 تن روغن خانوار نیاز دارد اما در گیلان 3 کارخانه روغن وجود دارد که از این 3 کارخانه تا 40 تن روغن دریافت میشود.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه میزان تولید کارخانجات استان نیاز خانوار در حد مورد نیاز 70 الی 80 تن را پوشش نمیدهد گفت: از طرفی بخشی از روغن نیز در حوزه صنف و صنعت مورد استفاده قرار میگیرد و باید روغن آنها نیز تامین شود.
وی افزود: رفع این کم و کاستیهای روغن از طریق شرکتهای پخش گیلان انجام میشود که این شرکتها نیز به کارخانجاتی وابستهاند که در استان نیستند بنابراین اگر این کارخانجات مقدار روغن بیشتری به شرکتها تزریق کنند توزیع بیشتری نیز در استان انجام میشود.
فیض خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است که مصرف روغن در کشور در سالهای اخیر افزایش حدود 2 برابری داشته و میزان تقاضای روغن افزایش یافته که این میطلبد شرکتهای پخش توزیع خود را به طور مستمر بیشتر کنند تا بتوانیم نیازهای صنف و صنعت استان را نیز برآورده کنیم.
وی با بیان اینکه تولید کارخانجات روغن گیلان عمدتاً روغن سرخ کردنی است که نیاز خانوار را پوشش میدهد افزود: زمانی که روغن بخش صنف و صنعت تامین نشود این فشار به بخش خانوار وارد شده و در بخش خانوار کمبود ایجاد میشود بنابراین باید نگاه ما برای تأمین روغن در هر 3 حوزه باشد.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطرنشان کرد: اکنون هزار و 900 تن شکر در حال توزیع در استان است و این توزیع تا ماه رمضان نیز ادامه دارد خوشبختانه در این حوزه با مشکلی مواجه نیستیم.
وی گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا امسال نمایشگاههای بهاره برگزار نشد و بنا بود طرح فروش فوقالعاده در فروشگاهها اجرا شود که این طرح نیز به دلیل احتمال ازدحام جمعیت در فروشگاهها اجرایی نشد و اتاق اصناف سایتی را طراحی کرد تا افراد از خرید محصولات به شکل مجازی بهرهمند شوند.
منبع: تسنیم