محسن رضایی در یزد:

ضرورت واگذاری اختیارات اقتصادی به استان ها

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت های مرکزی فقط باید به مسائل سیاسی، امنیتی، پول، زبان و تنظیم سیاست های خارجی و داخلی بپردازند و استانها در زمینه اقتصاد اختیارات لازم را داشته باشند.

به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، محسن رضایی در کارگروه اقتصاد، اشتغال وسرمایه گذاری استان یزد که با حضور مدیران و فعالین اقتصادی استان یزد برگزار شد اظهار داشت: در حال حاضر کشور در زمینه های متعدد علمی و زیرساختی به پیشرفتهای قابل قبولی رسیده است اما این پیشرفت شامل حال زندگی مردم نشده که این موضوع مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد: در کنار پیشرفت فناوری و همچنین رشد کسب وکار باید زندگی مردم نیز با رشد و بهبود روبه باشد که در این شرایط باید دنبال پیاده سازی یک تناسب جدید در تنظیم سند توسعه هفتم توسعه باشیم که برای آن نیاز به یک جراحی اقتصادی فراگیر می باشیم.

محسن رضایی با بیان اینکه باید به مانند دفاع مقدس مردم را در حوزه تغییرات و تحولات اقتصادی درگیر کرد تصریح کرد: ضرورت دارد جایگاه مردم سالاری اقتصادی لحاظ و دولت ها فقط به حوزه های سیاسی و نوسانات سیاسی بپردازند تا اتفاقاتی مانند تغییر10تا12هزار مدیر با تغییر دولت ها به وقوع نپیوندد.

وی با بیان اینکه دولت های مرکزی فقط باید به مسائل سیاسی امنیتی، پول، زبان و تنظیم سیاست های خارجی وداخلی بپردازند و استانها در زمینه اقتصاد اختیارات لازم را داشته باشند خاطرنشان کرد: باید ایالت های اقتصادی ایجاد تا این استانها هم برنامه های توسعه ای خود را برای 5سال آینده تنظیم و هم یک رقابت سالم میان استانها شکل گرفته تا باعث رونق آنها شود.

محسن رضایی ادامه داد: با ایجاد این ایالت های اقتصادی میتوان هویت های انگیزشی را در بین فعالین اقتصادی تقویت و منتظر پرورش و رشد سرداران اقتصادی بوده که بتواند به مانند مسائل نظامی کشور را به پیروزی برسانند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه اقتصادی نیاز به تحولاتی اساسی داریم اظهار داشت: اگر این تحولات رخ ندهد و نتیجه این تحولات منجر به بهبود زندگی مردم نشود به طور حتم در آینده با مشکلاتی فراوانی روبه روخواهیم بود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با اشاره اینکه کشور ما میتواند در زمینه های اقتصادی از بسیاری از کشورهای اروپایی جلو زده و پیشقراول اقتصاد باشیم اظهار داشت: تحریم ها به طور حتم باید لغو شود اما سوال اساسی که وجود دارد این است که وضع بعد از لغو تحریم ها با وضعیت کشور در قبل تحریم ها چه تفاوتی با یکدیگر دارد و میتوان چالش های اقتصادی کشور حل و موضوع زندگی مردم را بهبود بخشید. که سعی ما در تنظیم سند توسعه هفتم کشور پاسخ به همین سوالات و ارائه راه حل برای آنها است.

حیران_استان یزد

257552